Αλβέρτης – «Ως Παναθηναϊκός καταφέραμε αυτό που έπρεπε»
Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης έλαβε το βραβείο εκ μέρους του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του νταμπλ τη περσινή χρονιά.
Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό στην εκδήλωση της Basket League για το νέο πρωτάθλημα και έλαβε το βραβείο για το νταμπλ που κατέκτησαν οι πράσινοι τη περσινή σεζόν.
Ο εμβληματικός αρχηγός του τριφυλλιού μίλησε για τις δυσκολίες που έκρυβε η χρονιά του κοροναϊού και το μόνο που ευχήθηκε ήταν να υπάρξει υγεία για τους αθλητές.
«Η περσινή χρονιά έφυγε. Μια χρονιά δύσκολη και οικονομικά και αθλητικά. Ως Παναθηναϊκός καταφέραμε αυτό που έπρεπε. Το σημαντικό είναι από εδώ και πέρα. Θέλω να ευχηθώ υγεία και κανονικότητα. Τόσο στην κανονική μας ζωή όσο και στην κανονική. Να είστε καλά», ανέφερε ο Αλβέρτης.
- NBA: Πράσινο φως για επέκταση – Σιάτλ και Λας Βέγκας στο προσκήνιο
- Τραγωδία στον Βόλο – «Καιγόταν ολόκληρη, της έριξα ένα μπουφάν να σβήσει αλλά έπεσε νεκρή μπροστά μου»
- Ο Άνταμ Σάντλερ αφήνει την κωμωδία και πιάνει (ξανά) το δράμα
- Anthropic: Το Claude Code αναλαμβάνει τον έλεγχο του υπολογιστή σας και υπόσχεται να εκτελεί άμεσα εργασίες
- Ο Ρεμίρο καλοβλέπει την Μπαρτσελόνα: «Μπάρτσα; Ποτέ δεν ξέρεις»!
- Ποιο είναι το «Πηγάδι του Διαβόλου» – Εκεί που έχασε τη ζωή του ο 34χρονος δύτης


