Το «αντίο» του Πρίντεζη στον Ίβκοβιτς
Ο Γιώργος Πρίντεζης αποχαιρέτησε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς που έφυγε από τη ζωή.
Ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο Γιώργος Πρίντεζης, αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον «Σοφό» του ευρωπαϊκού μπάσκετ με τον δικό του τρόπο.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, με ανάρτησή του στα social media, ανέφερε πως τα λόγια είναι φτωχά σε τέτοιες περιπτώσεις και πως ο Ντούντα ήταν αυθεντικός, δάσκαλος, ηγέτης, σοφός και είχε τον σεβασμό όλων.
Το μήνυμα του Γιώργου Πρίντεζη:
«Πολλές φορές τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τα συναισθήματα. Νιώθω ευλογημένος που είχα τη τύχη να είμαι δίπλα σου.
Πίστεψες σε εμένα και έμαθα τόσα πολλά. Ήσουν αυθεντικός, δάσκαλος, ηγέτης, σοφός, είχες τον σεβασμό όλων. Η στεναχώρια είναι μεγάλη. Συλλυπητήρια στους οικείους σου…».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgios Printezis (@pripripri15)
- Ο Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο πλήρη ναυτικού αποκλεισμού της Κούβας στις εισαγωγές πετρελαίου
- Από την άρνηση στην αποδοχή: Η Ευρώπη πενθεί το ΝΑΤΟ – Και έχει περάσει όλα τα στάδια
- Καιρός: Έρχονται αφρικάνικη σκόνη και λασποβροχές – Χιόνια στα ορεινά και 20άρια στα πεδινά
- Λυκόβρυση: Άγριο ξύλο μεταξύ οδηγών για την προτεραιότητα
- Η δημόσια υγεία νοσεί: «Το ΕΣΥ χρειάζεται επιπλέον χρηματοδότηση όσο δύο Belharra τον χρόνο για να συνέλθει»
- Χούλιο Ιγκλέσιας: Η ισπανική δικαιοσύνη «φρενάρει» τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση – Η απάντησή του


