Σλούκας – «Δεν μετράει αν είσαι ηγέτης ή όχι»
O Κώστας Σλούκας μίλησε στη NOVA για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν ακόμα μίλησε για τους στόχους της ομάδας και για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.
O Κώστας Σλούκας μίλησε στη NOVA για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν και τόνισε τους στόχους της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς. Ακόμα τόνισε πως είναι κάτι ευχάριστο η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.
Επιπλέον, ανέφερε ότι βασικός στόχος του Ολυμπιακού από την αρχή είναι να βρεθεί στην οκτάδα και από εκεί και πέρα βλέπουμε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα:
Για τη νέα σεζόν: «Αρχικά καλησπέρα αι καλή χρονιά. Ο Ολυμπιακός το γνωρίζουμε πως τα τελευταία χρόνια έχει μείνει εκτός οκτάδας. Βασικός στόχος του Ολυμπιακού από την αρχή είναι να βρεθεί στην οκτάδα και από εκεί και πέρα βλέπουμε».
Για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από τον Ολυμπιακό: «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να δυσκολευτώ τόσο πολύ πέρσι. Υπάρχουν όμως έξτρα παράγοντες για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα. Η απουσία του κόσμου είναι πολύ σημαντικό. Υπήρξε η έλλειψη αγώνων που έγινε για τον λόγο που γνωρίζουμε όλοι. Φέτος η χρονιά ξεκινάει από την αρχή και ο Ολυμπιακός είναι στη θέση του, με τον κόσμο δίπλα του. Με μία καλύτερη ομάδα από πέρσι καθώς οι προσθήκες που έχουν γίνει από τοπ επιπέδου παίκτες. Οπότε αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι παλεύουμε αυτό γήπεδο και να περιμένουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει».
Για το αν αποδέχεται τον ρόλο του ηγέτη: «Να πω εγώ τώρα ότι είμαι ο ηγέτης ή όχι είναι κουβέντες. Στο γήπεδο πρέπει να δείξουμε ποιος κάνει και τι. Και το σημαντικότερο είναι να πετύχει η ομάδα. Αν πετύχει όλοι οι παίκτες είμαστε σημαντικοί, ενώ αν αποτύχουμε κανένας δεν θα φαίνεται ηγέτης και σημαντικός. Το σημαντικό είναι να δέσει το σύνολο και θεωρώ πως είμαστε σε καλό σημείο και να παίξουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας».
- Το μακρύ χέρι των ΗΠΑ: Η αμερικανική κυβέρνηση προσπάθησε να επηρεάσει τη δίκη Λεπέν, λέει Γαλλίδα δικαστής
- Γαλλία: Το Ελιζέ διαψεύδει τον Τραμπ ότι έπεισε τον Μακρόν να αυξήσει τις τιμές των φαρμάκων
- Το μήνυμα του Φουστέρ για την επιστροφή στο Καραϊσκάκη: «Μεγάλα συναισθήματα, μια ανάμνηση για πάντα»
- Ο Σωκράτης Μάλαμας επέστρεψε με νέο άλμπουμ και μικρές ιστορίες σχέσεων
- ΣΥΡΙΖΑ: Άβολες αλήθειες για τις επιδόσεις Μητσοτάκη στο ζήτημα του κόστους ζωής των Ελλήνων από το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ
- «Κανείς δεν επικοινώνησε με τη Λόρα» λέει η μητέρα της – Συνεχίζεται η αναζήτηση της 16χρονης

