Η Μάντσεστερ Σίτι «εξαφάνισε» τον Μεντί
Η Μάντσεστερ Σίτι αφαίρεσε όλα τα είδη στη μπουτίκ που είχαν να κάνουν με τον Μπεντζαμίν Μεντί, μετά τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Γάλλος αμυντικός.
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θέλει να έχει πλέον καμία σχέση με τον Μπεντζαμίν Μεντί και προσπαθεί να το δείξει με κάθε τρόπο.
Οι «Πολίτες» αφαίρεσαν κάθετι που τους συνδέει με τον Γάλλο αριστερό μπακ και από την μπουτίκ του συλλόγου. Φανέλες, κούπες και διάφορα άλλα προϊόντα με το όνομά του δεν υπάρχουν πουθενά, με την Σίτι να τον «εξαφανίζει» από την ομάδα.
Θυμίζουμε πως ο Μπεντζαμίν Μεντί κατηγορείται για την διάπραξη τεσσάρων βιασμών (οι τρεις στην ίδια γυναίκα) και μιας σεξουαλικής επίθεσης σε τρεις γυναίκες, με την υπόθεση να αναμένεται να εκδικασθεί στις 24 Ιανουαρίου.
Μέχρι τότε, ο Γάλλος θα παραμείνει στη φυλακή, με τις αγγλικές αρχές να μην κάνουν δεκτή την αίτηση αποφυλάκισής του με την καταβολή χρηματικής εγγύησης.
- Συνελήφθη ύποπτος για την επίθεση το 2012 στο προξενείο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη
- Κυριάκος Βελόπουλος: Εθνικό παραλήρημα σε ζωντανή μετάδοση – Κολωνός, PSI, Tρόικα, Έπσταϊν και η Lady Gaga σε ρόλο έκπληξη
- Davis Cup: Έτοιμη η Εθνική για το tie με το Μεξικό – Το πρόγραμμα των αγώνων
- Οι διπλωματικές απαντήσεις είναι passé, γι’αυτό και ο Μαρκ Ράφαλο λέει στον Κέβιν Ο’Λίρι να «το βουλώσει»
- Μπλοκάκια: Πώς θα φορολογηθούν φέτος οι ελεύθεροι επαγγελματίες
- Έρικ Λάμπρεχτς: Ο ελίτ διαιτητής του ντέρμπι στο Βέλγιο έχει λιγότερα ματς από τον VAR και τον AVAR!


