Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Στο Δαμάσι, θα βρεθεί σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου στις 9.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η τελετή του αγιασμού όπως και τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου.
Το κτίριο χτίστηκε στη θέση του σχολείου που είχε υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου, ενώ τότε ο πρωθυπουργός είχε παρέμβει, ώστε άμεσα να υπάρξει η ανοικοδόμηση της νέας σχολικής μονάδας.
Στη συνέχεια και περί τις 11.30 π.μ. ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με το larissanet, θα επισκεφθεί τα Φάρσαλα, όπου με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορείς θα συζητήσει τα ανοιχτά ζητήματα της περιοχής.