
Υπόθεση κοκαΐνης – «Πώς έμπλεξαν οι πελάτες μας» – Τι λέτε οι δικηγόροι τους
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια, τόσο 32χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, όσο και η 29χρονη σύντροφός του και πρώην παίκτρια ριάλιτι.
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν το μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφός της, για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.
«Η εντολέας μου ισχυρίστηκε το έλλειμα οποιαδήποτε γνώσης για τα ναρκωτικά. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Είμαστε στην αρχή μιας ποινικής διαδικασίας. Λειτουργούν οι ενδείξεις. Σεβόμαστε την απόφαση, αλλά υπάρχει πλειάδα στοιχείων που στην παρούσα φάση δεν μπορούν να ανατρέψουν την απόφαση. Θα αιτηθεί την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης. Είναι παράπλευρη απώλεια ενός ανθρώπου που αντί να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί της στις 15 Οκτωβρίου, βρέθηκαν σε αυτή την κατάσταση» ανάφερε ο συνήγορος της 29χρονης Παντελής Κοκοτός.
Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε η παίκτρια ριάλιτι όταν έμαθε ότι προφυλακίζεται – «Με κατέστρεψε!»
Ο συνήγορος υπεράσπισης του 32χρονου, Σταύρος Γεωργόπουλος, δήλωσε:
«Όποιος κάνει χρήση ναρκωτικών καταστρέφει τον οργανισμό του, χάνει την αυτοκυριαρχία του και αν φτάσει στο σημείο να χρωστάει στα κυκλώματα που τον προμηθεύουν κινδυνεύει να γίνει υποχείριο τους και να εγκλωβιστεί ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος σε καταστάσεις οι οποίες τον οδηγούν στη φυλακή. Κάτι τέτοιο έχει συμβεί σήμερα με τον εντολέα μου, ο οποίος δεν είναι κανένας μεγαλεμπόρους ναρκωτικών, κατοικεί σε ένα διαμέρισμα ταπεινό και φτωχικό 50 τετραγωνικών, εργαζόταν από τα 13 του έτη και δυστυχώς εγκλωβίστηκε σε αυτή την υπόθεση».
- Σκάνδαλο στη Βρετανία: Ιδιοκτήτης ομάδας και ο σύζυγός του κατηγορούνται για βιασμούς και σεξουαλική εκμετάλλευση
- The Rip: Αστυνομικοί μηνύουν τους Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον για συκοφαντική δυσφήμιση
- ΑΕΚ – Ρίτας 86-92: Έχασε «δικό» της τρόπαιο στην παράταση η «Ένωση»… (vids)
- Οι Έλληνες επιστρέφουν στα μετρητά – Αυξήθηκαν οι αναλήψεις από ΑΤΜ
- Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου 0-1: Οι Βαυαροί στέλνουν την ομάδα του Κουλιεράκη σε «τελικό παραμονής»
- Αναμνήσεις μίας πανδημίας: Γιατί ο φόβος και ο πανικός για τον Χανταϊό έρχονται πριν απ’ τις πληροφορίες


