
Δύο τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε βομβιστική επίθεση στο Ιντλίμπ της Συρίας
Δύο τούρκοι στρατιώτες νεκροί και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός επίθεσης που δέχτηκαν στην περιοχή του Ιντλίμπ, στη βορειοδυτική Συρία
Δύο τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν, όταν δέχτηκαν επίθεση στην περιοχή του Ιντλίμπ, στη βορειοδυτική Συρία, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας.
Η επίθεση αυτή είχε ως στόχο «μια μονάδα που επέστρεφε από περιπολία», σύμφωνα με το υπουργείο, που δεν διευκρίνισε, ωστόσο, τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους οι δύο στρατιώτες.
Ένας δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου από την περιοχή ανέφερε ότι σημειώθηκε έκρηξη βόμβας στο δρόμο που συνδέει το Ιντλίμπ με το Μπενίς.
Στην επαρχία Ιντλίμπ, βρίσκεται το τελευταίο μεγάλο προπύργιο των τζιχαντιστών και των ανταρτών τής βορειοδυτικής Συρίας. Έπειτα από αλλεπάλληλες επιθέσεις του κυβερνητικού στρατού, στην περιοχή αυτή κηρύχθηκε κατάπαυση του πυρός, όμως, ορισμένες ένοπλες ομάδες αρνούνται τη συμφωνία, την οποία διαπραγματεύτηκαν η Τουρκία – που στηρίζει τους αντάρτες – και η Ρωσία, ο σύμμαχος του Σύρου προέδρου, Μπασάρ αλ Άσαντ.
- Ινδία: Πανικός σε πτήση της Swiss Air όταν πήρε φωτιά κινητήρας κατά την τροχοδρόμηση – Έξι τραυματίες
- Η πολλή δουλειά τρώει τον… εργαζόμενο: Η εργασία προκαλεί 840.000 θανάτους ετησίως
- Κυβέρνηση σε δίνη: Καταγγελίες, παρεμβάσεις και ο φόβος αποκαλύψεων προκαλούν πανικό για το πολιτικό κόστος
- Ουκρανία – Η ρομποτοποίηση ενός αδιέξοδου πολέμου
- Σκύλος και λύκος: Πόσο πραγματικά μοιάζουν;
- Η Ελλάδα στους κορυφαίους προορισμούς για destination weddings







