Χοιρινά παϊδάκια που λιώνουν στο στόμα από τον Γιώργο Παπακώστα
Ο Γιώργος Παπακώστας, μπήκε στην κουζίνα του Χαμογέλα και Πάλι και ετοίμασε τα πιο λαχταριστά χοιρινά παϊδάκια
Με τον πιο νόστιμο τρόπο εγκαινίασε ο Γιώργος Παπακώστας την κουζίνα του Χαμογέλα και Πάλι, στο MEGA.
Ο σεφ της εκπομπής, μας προτείνει τις πιο λαχταριστές συνταγές που θα δώσουν έξτρα γεύση στα Σαββατοκύριακά μας.
Θα χρειαστείτε:
2 κιλά χοιρινά παϊδάκια
Για την κρούστα:
3 κ.σ. αλάτι
1/3 κούπα καστανή ζάχαρη
2 κ.γ. μαύρο πιπέρι
1 κ.σ. κύμινο
1 κ.σ. κρεμμύδι σκόνη
1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
1 κ.σ. πάπρικα καυτερή
1 κ.σ. σκόρδο σκόνη
Για τη σάλτσα:
2 κούπες κέτσαπ
1/3 κούπα καστανή ζάχαρη
1/4 κούπα κόκκινο ξύδι
1 κ.σ. σόγια
1 κ.γ. σκόρδο σκόνη
1 κ.γ. κρεμμύδι σκόνη
1 κ.γ. sriracha
2 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής που ετοίμασε ο Γιώργος Παπακώστας στην πρεμιέρα του Χαμογέλα και Πάλι:
- Ο Ίθαν Χοκ μετανιώνει για τα παιδικά χρόνια της κόρης του Μάγια – «Ήταν δύσκολα και περίπλοκα»
- Γιατί οι δότες σπέρματος αποκτούν εκατοντάδες παιδιά: Η βιομηχανία των 2 δισ. και ο ρόλος της Δανίας
- Κρήτη: Στις 16 οι συλλήψεις για τις παράνομες επιδοτήσεις μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ – Βρέθηκαν πλάκες χρυσού
- Lloyd’s List: Marinakis and Angelicoussis at the Top – 17 Greeks in the Top 100 of Global Shipping
- Τσουκαλάς: Ο Ανδρουλάκης δεν αφήνει καμία σκιά, ο Μητσοτάκης παίζει κρυφτό – Ταινία Hollywood η κατάθεση Ξυλούρη
- Χρέος-μαμούθ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σχεδόν 1,5 δισ. ευρώ την «πνίγουν»

