Πατάτες ογκρατέν – Η συνταγή του σεφ του «Πάμε Δανάη!», Τίμου Ζαχαράτου, που θα τις απογειώσει
Ας το παραδεχτούμε: Είναι αδύνατον να αντισταθούμε σε αυτή τη λιχουδιά
Spotlight
-
Ασκηση «πυρηνικής αντεπίθεσης» με ομοβροντία πυραύλων από τη Βόρεια Κορέα
-
Ποιοι είναι οι δύο παρουσιαστές που κατηγορούνται για απόπειρα εκβίασης - Συνελήφθη ο ένας
-
Ήταν ο Μπόρις Τζόνσον ο «σαμποτέρ» που οδήγησε σε ναυάγιο τις διαπραγματεύσεις Ουκρανίας - Ρωσίας;
-
Ένα βήμα πίσω από την άβυσσο στη Μέση Ανατολή
Εύκολη, γρήγορη και απολαυστική, πρόκειται για μια συνταγή που έχει αγαπηθεί από όλους.
Φοιτητές που θέλουν κάτι νόστιμο αλλά δεν έχουν την… τεχνογνωσία, γονείς που θέλουν να πείσουν τα παιδιά τους να φάνε επιτέλους κάτι, εργένηδες που θέλουν να βάλουν λίγη γεύση στα βράδια μετά τη δουλειά, όλοι αγαπούν τις πατάτες ογκρατέν.
Και ο σεφ του «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος, παρουσίασε σήμερα την καλύτερη εκδοχή τους!
Υλικά:
5 πατάτες καθαρισμένες
2 κρεμμύδια φρέσκα
Ελαιόλαδο
200 γρ. μπέικον κομμάτι
250 γρ. μανιτάρια
200 γρ. γραβιέρα τριμμένη
200 γρ. τσένταρ
Για την μπεσαμέλ:
300 ml γάλα
60 γρ. βούτυρο
60 γρ. αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι
Ακολουθήστε τις οδηγίες του chef Τίμου Ζαχαράτου, και καλή σας όρεξη:
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις