The Underground Youth Orchestra – Live στο Θέατρο Ρεματιάς με άρωμα Ισπανίας
Απ' την Ανδαλουσία στους... κήπους της Ρεματιάς
Η Underground Youth Orchestra επιστρέφει δυναμικά στην μουσική της δράση με ένα αφιέρωμα στην Ισπανική Συμφωνική Μουσική.
Με τη συμμετοχή μελών της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Δήμου Χαλανδρίου η ορχήστρα θα ερμηνεύσει στις 2 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Ρεματιάς, έργα των Manuel De Falla και Joaquin Rodrigo.
Μια ατμοσφαιρική βραδιά
Μια μουσική εμπειρία βγαλμένη από τους «κήπους της Ισπανίας» και το φλογερό ταμπεραμέντο της ανδαλουσιανής ψυχής.
Ο ήχος της συμφωνικής ορχήστρας συναντά την πιανιστική γραφή του Manuel De Falla και την κιθαριστική οπτική του Joaquin Rodrigo, σε μια καλοκαιρινή μεσογειακή βραδιά στο φυσικό τοπίο της Ρεματιάς.
Σολίστ: Βύνη Φουντά, πιάνο με τη σύμπραξη του Guitarte ensemble (Νίκος Χατζηελευθερίου, Χρήστος Φάκλαρης, Μαρία Παπαμιχαήλ, Νεκτάριος Σακελλαρίου)
Διεύθυνση: Κώστας Ηλιάδης
Πρόγραμμα:
Manuel De Falla (1876-1946)
Nights in the gardens of Spain
για πιάνο και ορχήστρα
Joaquin Rodrigo (1901-1999)
Concierto Andaluz
για 4 κιθάρες και ορχήστρα
Πληροφορίες
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς: Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου
Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021
Ώρα έναρξης: 20:30
Κράτηση δελτίων (ελεύθερης) εισόδου στο www.viva.gr
Οι δράσεις της UNDERGROUND YOUTH ORCHESTRA τελούν υπό την αιγίδα και τη στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα




