Γερμανία – Πάνω από 12.600 κρούσματα κοροναϊού
Είναι η δεύτερη συνεχόμενη ημέρα – και η δεύτερη φορά μέσα στον Αύγουστο – που τα κρούσματα ξεπέρασαν το όριο των 10.000.
Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του SARS-CoV-2 στη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 12.626 τις προηγούμενες 24 ώρες, φθάνοντας τα 3.901.799, δείχνουν τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα Πέμπτη το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ, ο φορέας επιδημιολογικής επιτήρησης της χώρας.
Οι θάνατοι ακόμη 21 ασθενών με την COVID-19 το ίδιο διάστημα αύξησαν τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού στη χώρα στους 92.082 νεκρούς μέχρι σήμερα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Είναι η δεύτερη συνεχόμενη ημέρα – και η δεύτερη φορά μέσα στον Αύγουστο – που τα κρούσματα ξεπέρασαν το όριο των 10.000.
Σύμφωνα με το Ινστιτούτο, περίπου 49,4 εκατ. κάτοικοι (το 59,4% του πληθυσμού) είχαν εμβολιαστεί πλήρως για την COVID-19 ως χθες Τετάρτη, ενώ μια δόση είχαν λάβει 53,5 εκατ. άνθρωποι.
Πηγή: ΑΠΕ
- Το υπό ανέγερση σχολείο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός μαζί με τον Δήμαρχο
- Ποιος πείραξε τα αρχεία μου; Το Claude της Anthropic μπορεί τώρα να ελέγχει τον υπολογιστή σας
- Betsson: Ειδικά στοιχήματα στην κατάκτηση πρωταθλήματος, στις θέσεις 5-8 αλλά και για τον υποβιβασμό
- Το Πακιστάν προτείνει να φιλοξενήσει συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν για τερματισμό του πολέμου –Ο Βανς πιθανόν επικεφαλής
- Ιωάννης Μακρυγιάννης: Συγγραφή διά της σπάθης και ουχί διά της γραφίδος
- Βάρρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Με «παραίτησαν» γιατί έκανα καλά τη δουλειά μου – Καταγγελία για πιθανή παρακολούθηση κινητού







