Μουντιάλ 2022 – Οι κλήσεις του Φαν Σιπ για τα προκριματικά
Έγιναν γνωστές οι κλήσεις της Εθνικής Ομάδας για το φιλικό με την Ελβετία και τους δύο αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ από τον Τζον Φαν Σιπ.
Τα ονόματα της αποστολής της Εθνικής Ομάδας για το φιλικό με την Ελβετία, ((1/9 – 21:45, Βασιλεία) αλλά και τους δύο αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ του 2022 με Κόσοβο (5/9 – 21:45, Πρίστινα) και Σουηδία (8/9 – 21:45, ΟΑΚΑ) ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν Σιπ.
Από τη λίστα ξεχωρίζει κανείς την απουσία του Γιώργου Γιακουμάκη, αλλά και των τραυματιών Δημήτρη Πέλκα και Κώστα Φορτούνη, σε σχέση με την προηγούμενη φορά, ενώ ένα νέο πρόσωπο ακούει το όνομά του για πρώτη φορά.
Πρόκειται για τον 22χρονο μέσο Γιάννη Παπανικολάου, ο οποίος αγωνίζεται στην πολωνική Ρακόφ.
Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Ολλανδόυ προπονητή:
Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Σωκράτης Διούδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Μαυροπάνος, Γιώργος Τζαβέλλας, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Λεονάρντο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Κώστας Γαλανόπουλος, Παναγιώτης Ρέτσος, Τάσος Μπακασέτας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Γιάννης Παπανικολάου, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Γιώργος Μασούρας, Ταξιάρχης Φούντας, Δημήτρης Λημνιός, Χρήστος Τζόλης, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας.
- ΕΕ: Επιπλέον 5 εκατ. δαπάνες για μεταφορά στελεχών
- Alpha Bank: Πώς σκιαγραφεί το τοπίο στις αγορές και τις οικονομίες
- Αυστρία: Τέσσερις νεκροί και πολλά προβλήματα στις μεταφορές λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης
- Τα τελευταία λόγια του Έρικ Ντέιν – Οι συμβουλές προς τις δύο κόρες του
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.02.2026]
- Αλβανία: Συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία έξω από την έδρα της κυβέρνησης – Επικεφαλής ο Μπερίσα

