Στοπ στους ανεμβολίαστους στα γήπεδα – Μόνο με rapid test η είσοδος στα γυμναστήρια
Τα μέτρα που θα τεθούν σε ισχύ από 13 Σεπτεμβρίου
Μόνο σε εμβολιασμένους και νοσήσαντες θα επιτρέπεται η είσοδος σε κλειστά και ανοιχτά γήπεδα, όπως ανακοίνωσε, την Τρίτη, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας παρουσιάζοντας τα κυβερνητικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους που θα τεθούν σε ισχύ από τις 13 Σεπτεμβρίου.
Σημειώνεται ότι η είσοδος στα στα κλειστά και ανοιχτά γήπεδα θα γίνεται με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης και έλεγχο ταυτοπροσωπίας στην είσοδο της επιχείρησης με την εφαρμογή covid free app.
Την ίδια στιγμή μόνο εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες αλλά και ανεμβολίαστοι με rapid test 48 ώρες θα μπορούν να εισέρχονται στα κλειστά γυμναστήρια. Επίσης θα γίνεται έλεγχος βεβαίωσης εμβολιασμού, νόσησης, αρνητικού τεστ και έλεγχος ταυτοπροσωπίας στην είσοδο της επιχείρησης με την εφαρμογή covid free app.
- Αυστραλία: Οι αρχές καλούν χιλιάδες ανθρώπους να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους λόγω πυρκαγιών
- Κοινωνική έρευνα και Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ολυμπιακός: Έχουν απομείνει λιγότερα από 800 εισιτήρια – Πάει για sold out και το ματς με τον ΟΦΗ
- Γιατί ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο ο Πάντερ στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα
- Θεσσαλονίκη: Τον ξυλοκόπησε στη μέση του δρόμου για να αποσύρει μήνυση εις βάρος του – Ο δράστης συνελήφθη
- Κακοκαιρία Byron: Πλημμυρισμένοι δρόμοι και διακοπές κυκλοφορίας σε Πιερία, Χαλκιδική και Ημαθία

