Φωτιά στα Βίλια – Μετά τη δύση του ηλίου θα κοπάσουν οι άνεμοι στην περιοχή [χάρτης]
Οι βοριάδες έως 4 μποφόρ θα διατηρηθούν έως το απόγευμα και θα εξασθενήσουν περαιτέρω μετά τη δύση του ηλίου.
Μετά τη δύση του ηλίου αναμένεται να κοπάσουν οι άνεμοι στα Βίλια, την ώρα που στην περιοχή συνεχίζεται για τέταρτη μέρα η μάχη πυροσβεστών και κατοίκων ενάντια στην πύρινη λαίλαπα.
Η ένταση των ανέμων είναι θέμα ζωτικής σημασίας για την κατάσβεση της καταστροφικής πυρκαγιάς και σύμφωνα με το meteo.gr, αναμένεται να διατηρηθούν μέχρι το απόγευμα οι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι βόρειοι άνεμο.
Ειδικότερα, όπως καταγράφει ο αυτόματος μετεωρολογικός σταθμός του Αστεροσκοπείου της Αθήνας / meteo.gr που λειτουργεί στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Βιλίων, το πρωί της Πέμπτης (19.08.2021) επικρατούσαν στην περιοχή ασθενείς βόρειοι έως ανατολικοί άνεμοι.
Η έντασή τους δεν ξεπερνούσε τα 2 μποφόρ, με ριπές που κυμαίνονταν από 15 έως 30 χλμ/ώρα.
Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι βόρειοι άνεμοι (έως 4 μποφόρ) στην περιοχή θα συνεχίσουν έως το απόγευμα και θα εξασθενήσουν περαιτέρω μετά τη δύση του ηλίου.
Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται το πεδίο του ανέμου στην Αττική το μεσημέρι της Πέμπτης 19/08.
- Γιασέρ Αμπού Σαμπάμπ: Νεκρός ο ηγέτης ένοπλης συμμορίας που υποστήριζε το Ισραήλ στη Γάζα
- Εξωσωματική γονιμοποίηση: Λουίζ και Άλαστερ, τα πρώτα από τα 13 εκατ. παιδιά του σωλήνα στον κόσμο
- Επιτέλους, σοβαρευτείτε ή στην τελική «βουλώστε το»!
- Μένης Κουμανταρέας: Μάχη ανάμεσα στο Καλό και το Κακό
- Μαθητής συνελήφθη με μεγάλη χασίς στην Κρήτη
- Fox News: «Ο Ντόντσιτς ζήτησε από τους Λέικερς τον Αντετοκούνμπο»






