Τσιτσιπάς – Δεν έχω εμβολιαστεί – Θα το κάνω αν γίνει υποχρεωτικό
Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι τέτοια εποχή ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετείχε στην καμπάνια της ελληνικής κυβέρνησης για τον κοροναϊό «Μένουμε Ασφαλείς»
Στην αποκάλυψη ότι δεν έχει εμβολιαστεί προχώρησε ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς λίγο πριν την έναρξη του Cincinnati Masters 2021.
«Δεν έχω κάνει το εμβόλιο, κανείς δεν το έχει θεωρήσει υποχρεωτικό έως τώρα. Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα εμβολιασθώ, αλλά μέχρι να γίνει υποχρεωτικό, δεν πρόκειται να το κάνω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς που πρόσφατα ανέβηκε στο νούμερο 3 στην παγκόσμια κατάταξη.
Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι τέτοια εποχή ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετείχε στην καμπάνια της ελληνικής κυβέρνησης για τον κοροναϊό «Μένουμε Ασφαλείς», παροτρύνοντας τον κόσμο να τηρεί τα μέτρα.
Όσοι αγαπάμε μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι από εμάς στον κορωνοϊό. Γι’ αυτό αγκάλιασε τα μέτρα προστασίας. Για να μπορέσουμε σύντομα να αγκαλιάσουμε ξανά όσους αγαπάμε, όπως παλιά.@govgr pic.twitter.com/0Zl6YJ65yD
— Stefanos Tsitsipas (@steftsitsipas) August 17, 2020
- Eπίσημο: Οι νέες έδρες των Dubai BC, Μακάμπι και Χάποελ στην Euroleague – Τα δεδομένα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
- Έφοδος της Αστυνομίας στις φυλακές Κομοτηνής – Βρέθηκαν κινητά τηλέφωνα
- «Γράψε μια ψεύτικη μελέτη» – Τα μεγάλα γλωσσικά μοντέλα γίνονται εργαλείο ακαδημαϊκής απάτης
- LIVE: Παναθηναϊκός – ΟΦΗ
- Τούρκος αξιωματούχος: Ο πύραυλος δεν είχε στόχο την Τουρκία, πιστεύουμε ότι στόχευε βάση στην Κύπρο
- Οριστικά χωρίς οπαδούς στο Άνφιλντ η Γαλατασαράι κόντρα στη Λίβερπουλ

