Αργυρούπολη – Βρέθηκαν γκαζάκια στον Υμηττό – «Βάλθηκαν να μας κάψουν»
Για δεύτερη φορά μέσα σε μια βδομάδα εντοπίστηκαν μέσα στον Υμηττό, τοποθετημένα κάτω από δέντρα.
Την ώρα που η χώρα μετρά ακόμα τις πληγές της από τις καταστροφικές πυρκαγιές και οι πυρόπληκτοι προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, φαίνεται πως ορισμένοι επιδιώκουν περισσότερο καμένο πράσινο.
Για δεύτερη φορά μέσα σε μια βδομάδα εντοπίστηκαν μέσα στον Υμηττό γκαζάκια τοποθετημένα κάτω από δέντρα.
Την είδηση έκανε γνωστή ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος Πρόεδρος του Συνδέσμου Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) και Πρόεδρος Φορέα Επένδυσης Ελληνικού.
«Πριν από λίγο, για δεύτερη φορά σε μία βδομάδα ή περιπολία της ομάδας Εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης εντόπισε κάτω από ένα μαξιλάρι τοποθετημένο στην βάση ενός πεύκου δύο γκαζάκια γεμάτα. Μετά τον φακό και γκαζάκια με στόχο προφανή. Είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε και ευχαριστώ τους εθελοντές φύλακες τους Υμηττού μας που αγρυπνούν 24 ώρες το 24ωρο απέναντι στους αλήτες που βάλθηκαν να μας κάψουν. Τον μηχανισμό παρέλαβε η ασφάλεια και φυσικά τόσο ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης όσο και όλες οι εθελοντικές ομάδων των 11 Δήμων του ΣΠΑΥ βρισκόμαστε σε συναγερμό» ανέφερε σε ανάρτηση στο Facebook.
Πριν περίπου μια βδομάδα, ο ίδιος είχε καταγγείλει κι άλλη απόπειρα εμπρησμού, αφού βρέθηκε μεγεθυντικός φακός τοποθετημένο σε ξερά χόρτα λίγο πιο πάνω από το εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης, 100 μέτρα από τα πεύκα στο βουνό.
Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο: Ντόμινο Αλλαγών
- «Είναι σκάνδαλο που αγγίζει και την κυβέρνηση» – Τι λένε τα κόμματα για την υπόθεση Παναγόπουλου
- Για αυτό αλλάζει πρόεδρο η Μπαρτσελόνα
- Η Μάργκο Ρόμπι φόρεσε ένα δερμάτινο σετ μεγαλύτερο σε ηλικία από αυτήν – Αλλά τα παπούτσια της έκλεψαν την παράσταση
- Ουκρανία: Μειώνουν την πυρηνική παραγωγή λόγω επιθέσεων – Χτύπημα Κιέβου σε ρωσικό εργοστάσιο πυραυλικού καυσίμου
- Ο EFSA υπέρ του εμβολιασμού για την ευλογιά των αιγοπροβάτων – «Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη η κυβέρνηση», λέει ο Β. Κόκκαλης
- Αβέβαιο το μέλλον του Κουζμίνσκας στην ΑΕΚ: «Ψάχνεται να φύγει» (pic)
