Άμεση απάντηση Ολυμπιακού – 2-2 με τον Ελ Αραμπί
Λίγα μόλις λεπτά μετά την ολική ανατροπή από τη Λουντογκόρετς, οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τη λύση και ισοφάρισαν σε 2-2 με εκτέλεση πέναλτι του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.
Μπορεί μόλις σε 8 λεπτά να ήρθαν όλα τούμπα και το 0-1 υπέρ του Ολυμπιακού να μετατράπηκε σε 2-1 υπέρ της Λουντογκόρετς, ωστόσο οι πρωταθλητές Ελλάδας έδειξαν χαρακτήρα και ισοφάρισαν γρήγορα σε 2-2.
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σε μία προσπάθειά του να κάνει κεφαλιά μέσα στην περιοχή δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι από τον Βερντόν. Ο διαιτητής το σκέφτηκε λίγο και τελικά, σε συνεννόηση με τον βοηθό, έδωσε σωστά το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.
Στη συνέχεια απέβαλε τον Βερντόν, αλλά πήρε πίσω αυτή του την απόφαση δίνοντας τελικά μόνο κίτρινη κάρτα. Μετά από αρκετά λεπτά ο Ελ Αραμπί εκτέλεσε το πέναλτι και ευστόχησε για το 2-2 στο 68′. Σκορ παράτασης είναι αυτό.
Δείτε το πέναλτι
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Ο ράπερ The Game «ζητά συγγνώμη» που αποκάλυψε ότι έχει κοιμηθεί με την Κιμ Καρντάσιαν
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
- Μποξέρ επιτέθηκε σε γιατρό στο νοσοκομείο Αιγίου
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]
- Ίντερ: Ο Μαρότα προανήγγειλε μεταγραφική ηρεμία τον Ιανουάριο
