Φωτιά στη Γορτυνία – Έφτασαν οι Τσέχοι πυροσβέστες
Οι κάτοικοι υποδέχθηκαν θερμά τους 34 πυροσβέστες με τα 13 οχήματα, φτάνοντας για να συνεισφέρουν, με τη βοήθειά τους να είναι πολύτιμη
Νωρίς, σήμερα το μεσημέρι, έφτασαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις από την Τσεχία, στη Γορτυνία, με σκοπό τη συνδρομή στην κατάσβεση της φωτιάς.
Όπως τόνισε και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, στη χθεσινοβραδινή ενημέρωση, επίγειες δυνάμεις από την Τσεχία θα βοηθήσουν σήμερα στο πύρινο μέτωπο στη Γορτυνία.
Σύμφωνα με το arcadiaportal, οι κάτοικοι υποδέχθηκαν θερμά τους 34 πυροσβέστες με τα 13 οχήματα, φτάνοντας για να συνεισφέρουν, με τη βοήθειά τους να είναι πολύτιμη.
Δείτε φωτογραφίες από το arcadiaportal.gr
«Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε. Επιτέλους, αχτίδα φωτός. Μπράβο, επιτέλους, αλληλεγγύη. Την περιμέναμε αυτή τη βοήθεια στη Γορτυνία», ακούγεται να λέει μια γυναίκα στο βίντεο.
- Οι 1302 ημέρες και η αδήριτη ανάγκη του Τσιτσιπά (vids)
- Το βαρέλι δεν έχει πάτο: Ο Σάια ΛαΜπεφ ουρλιάζει σε μια γυναίκα στη Ρώμη
- Τσάμπα τα λεφτά που δώσαμε για τις φωτογραφίες των 200 πατριωτών Θάνο
- Νετανιάχου για τις «συνομιλίες» ΗΠΑ-Ιράν: Το Ισραήλ θα προστατεύσει τα συμφέροντά του σε κάθε περίπτωση
- Το καλύτερο σενάριο για το πόλεμο στο Ιράν, είναι καταστροφικό για τις τιμές ενέργειας – Δεν θα πέσουν εύκολα
- Η παραμονή του Σπαλέτι και η μεταγραφική λίστα της Γιουβέντους

