Δούκισσα Νομικού – Αποκαλύπτει τα μυστικά της για φυσικό μακιγιάζ στις διακοπές
Για το τέλειο αποτέλεσμα δεν χρειάζεστε πολλά καλλυντικά.
Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των διακοπών και της ξεκούρασης. Ο μήνας που χαλαρώνουμε και που το μόνο που μας νοιάζει είναι να έχουμε παντού μαζί μας το μαγιό, το καπέλο και το αντιηλιακό μας. Άντε και μερικά προϊόντα μακιγιάζ καθώς το καλοκαίρι δεν σηκώνει βαρύ μακιγιάζ.
Η Δούκισσα Νομικού πιστεύει ακριβώς το ίδιο. Η παρουσιάστρια και μοντέλο, που αγαπά τα social media, έκανε μία ανάρτηση και μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram όλα τα βήματα που κάνει και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί για να πετύχει το τέλειο, φυσικό makeup look.
«Αυτό είναι το #NoMakeUp makeup που κάνω στις διακοπές μου. Λίγο κονσίλερ, που είναι ταυτόχρονα και κρέμα ματιών με υαλουρονικό οξύ. Λίγο Primer, που έχει ταυτόχρονα και υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση και λάμψη αλλά και χρώμα έτσι ώστε να λειτουργήσει και ως ελαφρύ foundation. Λίγο κραγιόν για να φαίνονται πιο ζουμερά και ζωηρά τα χείλη και λίγες σταγόνες λάμψης στα ζυγωματικά, κάτω από τα φρύδια, στη μύτη και τα χείλη για έξτρα φως», σημειώνει μεταξύ άλλων στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.
Δείτε τις συμβουλές που δίνει παρακάτω:
- Παροξυσμός στο ΟΑΚΑ: Οι Metallica ξεσήκωσαν το κοινό παίζοντας «Ζορμπά» και «Τρύπες» [βίντεο]
- Χανιά: Νεκρή εντοπίστηκε 62χρονη στο Λουτράκι – Την αναζητούσε η οικογένεια της
- Συνεχίζεται το θρίλερ: Η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα των playout της Super League (pic)
- Τι κάνει τους Ευρωπαίους να νιώθουν περήφανοι για τη χώρα τους; Σε τι προηγούνται οι Έλληνες
- Παρίστανε τον ασφαλιστή και εξαπατούσε ηλικιωμένους – Τους αποσπούσε χρήματα και χρυσαφικά
- Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ 3-0: Στο «κυνήγι» της Άρσεναλ με «τριάρα» οι «Πολίτες»




