Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Ο Απόστολος Παπαστάμος άνοιξε την αυλαία των ελληνικών συμμετοχών, στα αγωνίσματα κολύμβησης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Ο 20χρονος Χανιώτης πρωταθλητής αγωνίστηκε στην 3η προκριματική σειρά των 400μ. μικτή ατομική και τερμάτισε έβδομος με 4:12.50 (όχι μακριά από το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ, που είναι 4:11.93), παίρνοντας την 14η θέση στο σύνολο.
Ο πρώτος προκριματικός του προγράμματος σημαδεύτηκε από μία τεράστια αρνητική έκπληξη για τους οικοδεσπότες, που είδαν τον Νταϊγια Σέτο να μένει εκτός τελικού. Ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης του Ρίο, εν ενεργεία πρωταθλητής κόσμου και μεγάλο φαβορί του αγωνίσματος, έμεινε ένατος με 4:10.52 και δεν θα κολυμπήσει τα ξημερώματα (04:30) στον τελικό.
Τον καλύτερο χρόνο πέτυχε ο Αυστραλός Μπρέντον Σμιθ με 4:09.27, που αποτελεί και ρεκόρ Ωκεανίας, ακολουθούμενος από τον Νεοζηλανδό Λιούις Κλέρμπαρτ (4:09.49) και τον Αμερικανό Τσέις Κάλιζ (4:09.65).
Η ΑΕΚ άντεξε στην παράταση απέναντι στη Άλμπα, τη νίκησε με 93-88 (79-79 κ.α. ) και έφυγε για τους «8» του BCL με πλεονέκτημα έδρας ως πρώτη και αήττητη από τον όμιλό της.
LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Αταλάντα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Αταλάντα για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3 HD.