Χριστίνα Μπόμπα: «Έκλαψε» από χαρά – Τι έκανε ύστερα από δέκα μήνες
Η influencer δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της.
Μια ευτυχισμένη μανούλα είναι η Χριστίνα Μπόμπα. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη έφερε πριν λίγο καιρό στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της και νιώθει ευλογημένη. Ωστόσο, με δύο μωρά στο σπίτι -όπως είναι φυσικό- κουράζεται και έχει παραμελήσει τον εαυτό της.
Σήμερα όμως είπε να κάνει κάτι γι’ αυτό. Έτσι, μετά την πρώτη έξοδο πριν μερικές ημέρες σε σούπερ μάρκετ της γειτονίας της και την «ηρωική» έξοδό της για καφέ με τον άντρα της, αφιέρωσε χρόνο στην ίδια και επισκέφτηκε το κομμωτήριο.
Η ίδια μάλιστα απαθανατίστηκε με τη βαφή στο κεφάλι και σημείωσε πως είχε να το κάνει δέκα μήνες. Η χαρά της ήταν τέτοια που το μήνυμα «συνόδευσε» με δυο φατσάκια που «κλαίνε». «Κομμωτήριο και βάψιμο μετά από 10 μήνες», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Δείτε το ποστ της παρακάτω:
Όσο για το σώμα της; Η ίδια έχει καταφέρει να χάσει σχεδόν 15 κιλά μετά τη γέννα.
«Το σώμα επανέρχεται αλλά αργά και βασανιστικά. Στην αρχή δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου, είχα πάθει σοκ αλλά τελικά κάθε μέρα και καλύτερα. Δεν ξέρω… βλέπω μερικές φορές φωτογραφίες από γυναίκες που γέννησαν και μετά είναι έτοιμες να βγουν στην παραλία. Σε μένα δεν έχει συμβεί αυτό. Ξέρω ότι θα πάρει χρόνο, το βλέπω ήδη στο σώμα μου, έχει αλλάξει πολύ αλλά δεν πειράζει, από Σεπτέμβρη θα μπούμε σε ρυθμό, όλες μαζί γερά και δυνατά μετά το καλοκαιράκι για να γυμναστούμε, να τρώμε υγιεινά και να μπούμε σε μια σειρά. Είναι όμως το τελευταίο που σκέφτομαι», είπε πρόσφατα στα stories της απαντώντας σε ερωτήσεις των followers της.
- Ο καλός Τομ, ο «στραβωμένος» Βιν και ένας κομπάρσος: Η άλλη Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν
- Κορωπί: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από τη φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη – Έκαψε δύο αποθήκες
- Ο Πορζίνγκις το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη και η… Αθήνα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (11/1): Πού θα δείτε το Άρης – ΑΕΚ, το ματς του Παναθηναϊκού και τον τελικό Μπαρτσελόνα – Ρεάλ
- Ακλόνητοι στα μπλόκα οι αγρότες ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Κόκκινη γραμμή η επιβίωσή μας»
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από τις 12 έως τις 16 Ιανουαρίου






