Ουόλντεν: Παρελθόν από τον Ερυθρό Αστέρα, οδεύει προς Μπάγερν (vid)
Ο Κόρι Ουόλντεν δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ερυθρό Αστέρα και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μπάγερν Μονάχου.
Ο Κόρι Ουόλντεν δε θα συνεχίσει στον Ερυθρό Αστέρα αφού ο ίδιος αποφάσισε να «σπάσει» το συμβόλαιό του με τους Σέρβους και όπως όλα δείχνουν θα υπογράψει με τη Μπάγερν Μονάχου για τα επόμενα δύο χρόνια προκειμένου να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ουέιντ Μπάλντγουιν ο οποίος άφησε τη γερμανική ομάδα για χάρη της Μπασκόνια.
Όντας ένας εκ των πρωταγωνιστών του Ερυθρού Αστέρα μαζί με τον Τζόρνταν Λόιντ, ο Ουόλντεν μέτρησε στη EuroLeague 10.5 πόντους με 46.2% στο δίποντο, 39% στο τρίποντο και 83.8% στις βολές, 1.8 ριμπάουντ 2.3 ασίστ, 0.9 κλεψίματα, 1.9 λάθη και 9.9 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης σε 23:21 μέσο όρο και 30 παιχνίδια.
Να σημειωθεί πως ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ πραγματοποίησε μόλις την πρώτη του σεζόν στην κορυφαία διοργάνωση δικαιώνοντας στο έπακρο τον Σάσα Ομπράντοβιτς που τον επέλεξε το περσινό καλοκαίρι.
Όταν και τον απέκτησε από την έτερη ομάδα του Βελιγραδίου, την Παρτιζάν με την οποία είχε 9.8 πόντους και 2.8 ασίστ σε 12 ματς στην Αδριατική Λίγκα τη σεζόν 2019-20.
- Βγάζουν στη σέντρα τον Λανουά με διαρροές ορισμών
- Ο Μαγκουάιρ μένει στο Ολντ Τράφορντ
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ ξέρει ότι αμφισβητείται, αλλά δεν έχει… ενημερωθεί
- «Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Τρεντ Φόρεστ» (pic+vid)
- Ρόμα σε κρίση: 111,5 εκατ. ευρώ χωρίς αντίκρισμα
- Ο Ντε Λαουρέντις «άναψε πράσινο» για ν’ αναλάβει ο Κόντε την Σκουάντρα Ατζούρα
- Δραματική εξέλιξη με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου
- «Αρμάνι, Φενερμπαχτσέ και Ρεάλ Μαδρίτης για Πίτερς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442