«Δένει» τον Σο η Γιουνάιτεντ
Τις τρομερές του εμφανίσεις στο Euro ετοιμάζεται να εξαργυρώσει ο Λουκ Σο.
Ήταν ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της Αγγλίας στο Euro και ήταν και αυτός που σκόραρε το γκολ των «τριών λιονταριών» στον μεγάλο τελικό με την Ιταλία. Ο λόγος για τον Λουκ Σο που πραγματοποίησε ένα μυθικό Euro και έδωσε συνέχεια στην τρομερή σεζόν που είχε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Και σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο Άγγλος αριστερός μπακ θα κερδίσει νέο συμβόλαιο από τους «κόκκινους διαβόλους». Όπως αναφέρει ο έγκυρος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Γιουνάιτεντ θα προσφέρει μέσα στις επόμενες ημέρες νέο συμβόλαιο στον Σο, ώστε να τον «δέσει» στο Όλντ Τράφορντ.
Από την πλευρά του, ο Άγγλος αριστερός οπισθοφύλακας επιθυμεί να συνεχίσει στο Μάντσεστερ και έτσι η υπόθεση αναμένεται να τελειώσει πολύ σύντομα.
- Ιράν: Δεν θα εκτελεστεί σήμερα ο Ερφάν Σολτανί
- Η αναμενόμενη απόδοση του Τσακαλίδη: Προκλητικός!
- Φλόριντα: Δραματική πτώση αλεξιπτωτιστή στη θάλασσα – Έπεσε από τα 150 μέτρα
- Π. Δουδωνής: Όχι τεράστια ευκαιρία, τεράστιο πρόβλημα για τους Έλληνες αγρότες η συμφωνία Mercosur
- Η προφητεία του Μπιλ Γκέιτς – Αυτά είναι τα τρία ερωτήματα που θα κρίνουν το μέλλον μας
- «Καταρρίψαμε το αφήγημα Τραμπ για τη Γροιλανδία» – Τι είπε ο Δανός ΥΠΕΞ μετά τη συνάντηση στον Λευκό Οίκο

