ΠΑΟΚ: Ξεκούραση πριν τα… βάσανα
Η επομένη του φιλικού με τον Βόλο περιλαμβάνει ρεπό για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που την Κυριακή επιστρέφουν στις προπονήσεις και τη Δευτέρα θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία.
Μετά το πρώτο φιλικό της σεζόν, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 του Βόλου στην Τούμπα, ακολουθεί χαλάρωση για τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.
Συγκεκριμένα, σήμερα Σάββατο (10/7) ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του οι οποίοι την Κυριακή επιστρέφουν στη Νέα Μεσημβρία, πριν αναχωρήσουν για Ολλανδία.
Ο ΠΑΟΚ θα «πετάξει» τη Δευτέρα με προορισμό το Άπλεντοορν, εκεί όπου ο Ρουμάνος τεχνικός θα βάλει τις βάσεις για τη νέα σεζόν. Κανονικά στην αποστολή για Ολλανδία θα είναι φυσικά και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οι Λούκας Τέιλορ και Νέλσον Ολιβέιρα.
- Μαρινέλλα: Η βαριά κληρονομιά που αφήνει πίσω της η «Μεγάλη Κυρία» του ελληνικού τραγουδιού
- Πάτρα: Παραδόθηκε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για το 10 μηνών βρέφος – Πού οφείλονται τα τραύματα
- Εθνική: Ο… παγκίτης Κωνσταντέλιας των 109 λεπτών, μια παλιά «αλητεία» και η καταστροφική «αρχή της παλαιότητας»
- Πέθανε η Μαρινέλλα – Η ανακοίνωση της οικογένειας
- «Kennedy» – Δείτε τον Μάικλ Φασμπέντερ στον ρόλο του Τζο Κένεντι
- Ο Τσίπρας στη Λαμία απέναντι σε «μια κυβέρνηση καταστροφική για την κοινωνία, βουτηγμένη στη διαφθορά»


