Με εμφανή σημάδια στο πρόσωπο της από χτυπήματα του κακοποιητή της καταθέτει αυτή την ώρα στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων η 18χρονη, η οποία κατήγγειλε πως την κακοποιούσε και την εξέδιδε αστυνομικός.

Σύμφωνα με την 18χρονη, ο αστυνομικός, με τον οποίο είχε συνάψει σχέση, την κρατούσε αιχμάλωτη στο σπίτι του, την κακοποιούσε και την εξέδιδε έναντι αμοιβής.

Όπως καταγγέλλει στο in.gr ο δικηγόρος της 18χρονης, Γιάννης Μυκωνιάτης, ο αστυνομικός την είχε μάλιστα απειλήσει με όπλο ενώ είχε δημοσιοποιήσει στοιχεία της σε γνωστή ιστοσελίδα μέσω της οποίας την εξέδιδε.

Η 18χρονη κατάφερε να ξεφύγει από τον κακοποιητή της και αναζήτησε βοήθεια σε κοντινή καφετέρια η οποία ήρθε σε φεμινιστική ομάδα η οποία με την σειρά της κάλεσε δικηγόρο για την υπεράσπισή της.

Η υπεράσπιση της 18χρονης ζητά να ασκηθεί ποινική δίωξη στον αστυνομικό για τις κατηγορίες που του προσάπτονται, για βιασμό και σωματική βλάβη.

Σημειώνεται μάλιστα ότι ο κακοποιητής της κοπέλας δεν έχει συλληφθεί παρ’ ότι σύμφωνα με τον νόμο, όπως αναφέρει η δικηγόρος της Αντωνία Λεγάκη, όταν καταγγέλλεται αυτόφωρο κακούργημα ή πλημμέλημα, πρέπει να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι παρά τα εμφανή σημάδια σωματικής και ψυχολογικής κακοποίησης οι αστυνομικοί δεν μετέφεραν την 18χρονη σε νοσοκομείο ούτε εξετάστηκε από γιατρό.