Ζωγράφου: Πληθαίνουν οι καταγγελίες για απόπειρες βιασμού – Τρόμος για 21χρονη
Σύμφωνα με την κατάθεση της 21χρονης, ο νεαρός έβαλε το χέρι κάτω από τη φούστα της και τη θώπευσε στα γεννητικά της όργανα.
Στιγμές τρόμου έζησε μια 21χρονη στου Ζωγράφου όταν της επιτέθηκε ένας άνδρας για να τη βιάσει.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τη 01.00 το βράδυ της 6ης Ιουλίου όταν η κοπέλα κατέβηκε από το σπίτι της για να πάει σε μίνι μάρκετ.
Όπως είπε στους αστυνομικούς, ξαφνικά και ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Μπισκίνη και Τραυλαντώνη αντιλήφθηκε ένα άτομο να την ακολουθεί αλλά πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει τι γίνεται ο άγνωστος άνδρας της όρμησε.
Σύμφωνα με την κατάθεση της 21χρονης, ο νεαρός έβαλε το χέρι κάτω από τη φούστα της και τη θώπευσε στα γεννητικά της όργανα.
Κάποια στιγμή, μάλιστα, την έριξε κάτω σε μια προσπάθεια να τη βιάσει, με την κοπέλα να βάζει τις φωνές με αποτέλεσμα ο δράστης να τρομάξει και να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η κοπέλα περιέγραψε των αγνώστων στοιχείων δράστη ως άνδρα νεαρής ηλικίας, μετρίου αναστήματος με μαύρα ίσια μαλλιά που φορούσε μαύρα ρούχα και μαύρη μάσκα.
Σύμφωνα με ανθρώπους της γειτονιάς, έχουν γίνει τέσσερις παρόμοιες επιθέσεις στην περιοχή το τελευταίο διάστημα.
Το θέμα είχε αναδείξει σε ρεπορτάζ του το in.gr, σύμφωνα με το οποίο πάνω από δέκα γυναίκες σε διάστημα τριών ετών έχουν καταγγείλει βιασμό ή και απόπειρα βιασμού στην περιοχή του Ζωγράφου.
Ο αριθμός των καταγγελιών βγαίνει τώρα στο φως όμως μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί σήμα από τις αστυνομικές Αρχές.
Γυναίκες θύματα από την περιοχή αντάλλαξαν μεταξύ τους την εμπειρία και έμαθαν ότι υπάρχουν πάνω από δέκα καταγγελίες στο τοπικό αστυνομικό Τμήμα. Επίσης, υπάρχουν μαρτυρίες ότι πιθανόν έχουν δει ξανά τον δράστη σε καταστήματα της γειτονιάς.
- Βουλή: Άγρια επίθεση Λυμπερόπουλου σε Κυρανάκη για τα ταξί – «Εφαρμόζει χουντικές απόψεις στον κλάδο μου»
- UNI-PHARMA και InterMed πιστοποιήθηκαν ως Top Employers για τέταρτη συνεχή χρονιά
- Μπιενάλε: Η EE δεν θέλει τη Ρωσία και οι καλλιτέχνες το Ισραήλ
- Ολυμπιακός – Παλαιό Φάληρο 24-7: Άνετη νίκη πριν τη Μπρέσια για τους «ερυθρόλευκους»
- Βενζίνη: Πάνω από 2 ευρώ στην Αττική και με πλαφόν
- Τραμπ: Με νέα επίθεση σε συμμάχους, απειλεί με αμερικανική αποδέσμευση από τα Στενά του Ορμούζ





