Φωτιά σε πολυκατοικία στο Λουτράκι: Aπεγκλωβίστηκαν 12 άτομα – Συγκλονιστικό βίντεο με την επιχείρηση διάσωσης
Επτά άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου με αναπνευστικά προβλήματα. Η επιχείρηση διάσωσης κράτησε πάνω από δύο ώρες
Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου Ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Καποδιστρίου 7 στο Λουτράκι. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα και σε όλα τα διαμερίσματα του δεύτερου και τρίτου ορόφου.
Επτά άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου με αναπνευστικά προβλήματα. Η επιχείρηση διάσωσης κράτησε πάνω από δύο ώρες.
Φωτό από korinthostv.gr
Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα σε όλα τα διαμερίσματα του δεύτερου και τρίτου ορόφου, με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν άμεσα όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας.
Σύμφωνα με το korinthostv.gr, στο σημείο έφτασαν επτά οχήματα της πυροσβεστικής με 14 άντρες και δύο καλαθοφόρα οχήματα του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων όπου έβγαλαν τους ενοίκους από τα μπαλκόνια. Mεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας Λουτρακίου με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με αναπνευστικά προβλήματα, οι υπόλοιποι είναι καλά στην υγεία τους.
- Η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Μπράουν για τις δολοφονίες στις εγκαταστάσεις του
- Βολιβία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί από έντονες πλημμύρες
- Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη της επίθεσης στο πανεπιστήμιο Μπράουν
- Συμφωνία ανάμεσα σε ΗΠΑ και Μεξικό για το νερό του Ρίο Γκράντε
- Αναγκαστική προσγείωση για Boeing 777 στην Ουάσινγκτον – Γνωστό το πρόβλημα με το κάλυμμα του κινητήρα
- Το Πανεπιστήμιο Μπράουν επιβεβαίωσε τον θάνατο δύο ατόμων – Οκτώ σε κρίσιμη κατάσταση [βίντεο]



