Mad VMA: Με μπλούζα για την Καρολάιν ο πρόεδρος της Τεχνόπολης
O κύριος Κωνσταντίνος Δέδες θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τη δολοφονία της 20χρονης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Μια ξεχωριστή στιγμή έλαβε χώρα στα Mad Video Music Awards, που διεξάγονται απόψε στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.
Ο πρόεδρος του πολυχώρου πολιτισμού της Αθήνας, κύριος Κωνσταντίνος Δέδες, ανέβηκε στη σκηνή προκειμένου να απονείμει μαζί με την Κατερίνα Διδασκάλου στις Μέλισσες και τον Χρήστο Μάστορα, το βραβείο μπαλάντα της χρονιάς για το τραγούδι «Μισή καρδιά», και θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα με αφορμή τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών.
Συγκεκριμένα, ο κύριο Δέδες φορούσε μια μαύρη μπλούζα που έγραφε Καρολάιν δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό πως στέκεται στο πλευρό της οικογενείας που θρηνεί για τη δολοφονίας της 20χρονης από τον σύζυγό της, Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο.
Δείτε παρακάτω τη στιγμή που βρίσκεται στη σκηνή:
- Εκτέλεση στην Καισαριανή: Φως στα… μυστικά των δημοπρασιών
- Το Ιράν ορκίζεται «την πιο καταστροφική επιχείρηση στην ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας»
- Ιράν: Ο Τραμπ δήλωσε μετά την επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του Χαμενεΐ «πως υπάρχουν καλοί υποψήφιοι»
- Οι τελευταίες στιγμές του Αλί Χαμενεΐ σύμφωνα με την Ιρανική τηλεόραση
- Ο ρόλος του φόβου στην πολιτική
- Έντονος διάλογος του πρέσβη των ΗΠΑ με τον Ιρανό στον ΟΗΕ: «Να είστε ευγενής» – «Το καθεστώς σας σκοτώνει χιλιάδες»


