Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σταύρος Δογιάκης: «Η Αστυνομία διερευνά τον θάνατο του ως έγκλημα»

Σταύρος Δογιάκης: «Η Αστυνομία διερευνά τον θάνατο του ως έγκλημα»

Ο 53χρονος βρέθηκε νεκρός με δύο τραύματα από σφαίρες, στο στήθος και το κεφάλι.

Η υπόθεση της δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά, φαίνεται ότι έγινε «οδηγός» για την υπόθεση του θανάτου του επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη, ο οποίος αποδόθηκε σε αυτοκτονία.

Ο 53χρονος βρέθηκε νεκρός με δύο τραύματα από σφαίρες, στο στήθος και το κεφάλι. Οι αρχές οδηγήθηκαν στο σενάριο της αυτοκτονίας, εξαιτίας δύο μηνυμάτων που φέρεται να είχε αφήσει ο επιχειρηματίας. Ωστόσο, τόσο η προηγούμενη συμπεριφορά του 53χρονου, ο οποίος ήταν ευδιάθετος, όσο και το γεγονός ότι πυροβολήθηκε δύο φορές, δημιουργούν ερωτηματικά.

Όπως είπε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο ειδικός ερευνητής και φίλος της οικογένειας του επιχειρηματία Μανώλης Σφακιανάκης, σύμφωνα με πληροφορίες του, οι αρχές διερευνούν την υπόθεση ως έγκλημα. Όπως είπε «η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση θανάτου του Σταύρου Διογάκη ως έγκλημα. Η Αστυνομία και η Ασφάλεια Αττικής το διερευνά μέχρι και σήμερα ως έγκλημα. Αυτό που κάνει εντύπωση, είναι πώς αυτός ο άνθρωπος μέσα σε πέντε μέρες άλλαξε διάθεση».

Οι άνδρες της Αστυνομίας διενεργούν προανάκριση για τον θάνατο του Σταύρου Δογιάκη, έχουν έρθει σε επαφή με τους συγγενείς και τους φίλους του 53χρονου και αυτό που τους ενδιαφέρει, είναι να δουν, αν κρύβεται κάτι πίσω από την απόφασή του να δώσει τέλος στη ζωή του και αν υπήρξε κάποια πίεση ή πρόσωπα που οδήγησαν τον επιχειρηματία σε αυτή την απόφαση.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024