Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σταύρος Δογάκης: Ερωτήματα για το θάνατο του γνωστού επιχειρηματία

Σταύρος Δογάκης: Ερωτήματα για το θάνατο του γνωστού επιχειρηματία

Κανείς δεν ξέρει τι ήταν εκείνο που ώθησε τον 53χρονο επιχειρηματία Σταύρο Δογιάκη στην αυτοχειρία.

Μια σφαίρα στο στήθος και μια στο κεφάλι ήταν αυτές που «έγραψαν» τον τραγικό επίλογο για τον επιχειρηματία και εκ των ιδιοκτητών της ταβέρνας «Κρητικός», του Σταύρου Δογιάκη.

Η ιατροδικαστική εξέταση που θα ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου, ο οποίος έχει προκαλέσει ερωτήματα,  με κυριότερο απ’ αυτά, γιατί επέλεξε να αφήσει στον αδερφό του, Νίκο, ένα χειρόγραφο σημείωμα γνωστοποιώντας του ότι του αφήνει την περιουσία του ενώ στην οικογένεια δεν υπήρχαν άλλοι κληρονόμοι.

Η είδηση πως ο Σταύρος Δογιάκης, ο άνθρωπος που μαζί με τον αδερφό του είχαν συνδέση το όνομά τους με την ταβέρνα «Κρητικός» στην Κάντζα έγινε γνωστή το μεσημέρι της Τρίτης όταν εκδόθηκε Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού. Λίγες ώρες μετά γράφηκε ο τραγικός επίλογος, όταν ο 53χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έφερε μια σφαίρα στο στήθος και μια στο κεφάλι. Όλα δείχνουν αυτοκτονία και η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται μέσα στην ημέρα.

Κανείς δεν ξέρει τι ήταν εκείνο που ώθησε τον 53χρονο επιχειρηματία στην αυτοχειρία.

Προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ

Πριν από λίγο καιρό είχε μεταβιβάσει το μερίδιό του στην ταβέρνα «Κρητικός» στον αδερφό του και τα χρήματα που είχε πάρει ετοιμαζόταν να κάνει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα.

Πριν εξαφανιστεί, είχε αφήσει ένα σημείωμα στον αδερφό του, με το οποίο τον καθιστούσε κληρονόμο του.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ για τις τελευταίες του κινήσεις, πριν πάρει το ασημί smart του και ανέβει στο βουνό για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ερωτήματα για τον θάνατό του

Ήταν μόνο αυτός και ο αδερφός του. Μαζί δημιούργησαν από το μηδέν, κυριολεκτικά, μια ταβέρνα που έμελλε να γίνει αγαπημένο στέκι. Δεν ήταν απλά μια ταβέρνα με καλό φαγητό αλλά ένας τόπος συνάντησης βαρυσήμαντων προσωπικοτήτων απ’ όλους τους χώρους.

Σύμφωνα με οικεία του πρόσωπα, τον τελευταίο καιρό σα να τον απασχολεί κάτι σημαντικό, που να τον είχε καταβάλει.

Βρέθηκε νεκρός στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, λίγα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητό του. Ο 53χρονος βρέθηκε στο έδαφος, μπρούμητα, έξω από το αυτοκίνητό του, πυροβολημένος στο κεφάλι και μέσα στο αυτοκίνητό του υπήρχε ένα εννιάρι πιστόλι.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024