Τα Φιλαράκια: Δείτε την «απαγορευμένη» διαφήμιση της παρέας των έξι, μόνο με τα εσώρουχα
Τι συνέβη και δεν προβλήθηκε ποτέ;
Μετά το Reunion της λατρεμένης σειράς «Τα Φιλαράκια», αναμνήσεις και ακυκλοφόρητο υλικό έρχονται σταδιακά στην επιφάνεια.
Μια εξ αυτών των ιστοριών που αναδύθηκαν τελευταία ήταν και ένα ξεχασμένο story, δύο διαφημιστικά τα οποία γυρίστηκαν στο ξεκίνημά της, παρόλα αυτά κανείς δεν τα θυμόταν. Πολύ απλά γιατί δεν βγήκαν ποτέ στην επιφάνεια. Τουλάχιστον μέχρι και φέτος.
Η απαγορευμένη διαφήμιση
Στα «Φιλαράκια» έχει υπάρξει σχεδόν ολόκληρο απαγορευμένο επεισόδιο, καθώς περίπου στα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου η παραγωγή είχε την ατυχία να γυρίσει ένα αστείο του Chandler Bing στο αεροδρόμιο που αφορούσε τρομοκρατικό χτύπημα, ωστόσο αυτό είναι κάτι αρκετά γνωστό.
Η «απαγορευμένη» διαφήμιση ωστόσο έχει να κάνει με δύο διαφημιστικά σποτάκια τα οποία γυρίστηκαν πριν το ξεκίνημα της σειράς και είχαν σκοπό να προκαλέσουν.
Πώς θα το έκαναν αυτό;
Όπως μπορείς να δεις ξεκάθαρα στα παρακάτω βίντεο, και οι 6 κολλητοί εμφανίζονταν μονάχα με τα εσώρουχά τους θυμίζοντας μια παρέα που σε κάθε επεισόδιο θα ζουν το «50 Αποχρώσεις του Γκρι» ωστόσο πάντα μια παρέμβαση του Chandler συγχρονίζει τους πάντες στον κωμικό χαρακτήρα του σίριαλ:
Τελικώς λίγοι γνωρίζουν τι συνέβη και το spot δεν είδε ποτέ το «φως», με τους περισσότερους να το αποδίδουν στο γεγονός ότι «Τα Φιλαράκια» ήταν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο επιτυχία, δίχως να χρειάζεται μια τέτοια διαφήμιση.
Ό,τι και να ισχύει, το συγκεκριμένο βίντεο αποτέλεσε άλλο ένα κειμήλιο από τα πολλά τα οποία θα βλέπουμε όσο περνάει ο καιρός.
- Τι είπε ο Σπανούλης για τη μεγάλη νίκη επί της Παρί και τη μεταγραφή του Τζόσεφ
- Κικίλιας: «Η ασφάλεια των επιβατών είναι πρώτα και πάνω από όλα» – Τι είπε για αγρότες και Τσίπρα
- Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του έπειτα από μέρες αναζήτησης – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Ποιο ChatGPT, έρχεται το… ChatCR7: Τεράστια συμφωνία του Ρονάλντο με εταιρία τεχνητής νοημοσύνης (pics)
- Πούτιν, Τραμπ ή αδέσμευτος; – Ιδού το ερώτημα για Μόντι
- Κακοκαιρία Byron: Υδροστρόβιλος «σάρωσε» οικισμό στο Ηράκλειο Κρήτης




