Μπαράζ επιθέσεων σε έξι σούπερ μάρκετ στην Αθήνα
Οι δράστες προκάλεσαν φθορές με βαριοπούλες σε προσόψεις σούπερ μάρκετ που βρίσκονται σε Κολωνό, Καισαριανή, Περιστέρι, Κυψέλη, Ζωγράφου και Αχαρνές.
Καταδρομικές επιθέσεις πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα σε έξι σούπερ μάρκετ, σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δράστες προκάλεσαν φθορές με βαριοπούλες, από τις 02:30 έως τις 05:00, σε προσόψεις σούπερ μάρκετ που βρίσκονται σε Κολωνό, Καισαριανή, Περιστέρι, Κυψέλη, Ζωγράφου και Αχαρνές.
Αμέσως μετά τις επιθέσεις οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή.
Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους, ενώ έως αυτή την ώρα δεν έχει γίνει κάποια προσαγωγή.
- Γκάφα Τραμπ στο Truth Social – Μπέρδεψε ένα ισραηλινό γεράκι με τον φαλακρό αετό, το εθνικό σύμβολο των ΗΠΑ
- Καθησυχαστικός ο Ρομπέρτο Κάρλος για την υγεία του: «Δεν έπαθα έμφραγμα…»
- 2025: Η χρονιά που το «γυμνό φόρεμα» έντυσε τα κόκκινα χαλιά – Μεταξύ ρούχου και ψευδαίσθησης
- 3, 2, 1: Η Αθήνα υποδέχεται το 2026 με ένα μεγάλο πάρτι – Το εορταστικό καλωσόρισμα της νέας χρονιάς
- Ζουλιάν Μπιάνκον: Το «γαλλικό κλειδί» του Ολυμπιακού
- Από την ιατρική μέχρι το διάστημα – Τα σπουδαία επιστημονικά επιτεύγματα της χρονιάς που πέρασε

