Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Όποιος ασχολήθηκε με τη Σάκκαρη για λάθος λόγους προσέβαλε τους κόπους μιας ζωής
Συγχαρητήρια του Ολυμπιονίκη και αναπληρωτή εκπρόσωπου του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαρία Σάκκαρη.
Τα συγχαρητήρια του στη Μαρία Σάκκαρη που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Roland Garros έδωσε με ανάρτησή του στο Facebook ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.
Ο Ολυμπιονίκης και αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα έκανε και ένα σχόλια σχετικά με όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες για την αθλήτρια, τα οποία δεν είχαν σχέση με το αθλητικό και αγωνιστικό κομμάτι.
«Συγχαρητήρια στην υπέροχη Μαρία Σάκκαρη για τη μεγαλύτερη επιτυχία της, μέχρι την επόμενη. Όποιος την προέβαλε ή ασχολήθηκε τις τελευταίες ημέρες μαζί της για τους λάθος λόγους, προσέβαλε τους κόπους και τους πόνους μιας ζωής, που την έφτασαν μέχρι εδώ», έγραψε.
- Τιμωρία της UEFA στη Ρεάλ Μαδρίτης για ρατσιστική συμπεριφορά των φιλάθλων της
- ΕΕ: Τηλεδιάσκεψη Φον ντερ Λάιεν και Αντόνιο Κόστα με ηγέτες χωρών της Μέσης Ανατολής την Δευτέρα
- Από το βραβείο GLAAD του Heated Rivalry, στην Αρχαία Ελλάδα: Ο Μέγας Αλέξανδρος επελαύνει στο Netflix
- Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που το Ισραήλ βομβαρδίζει τη Βηρυτό και καταρρέουν πολυκατοικίες
- Ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις στο Youth Pass
- Στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ο Πάσπαλι

