Κυκλοφοριακό χάος λόγω απεργίας των ΜΜΜ
Οι οδηγοί που κινούνται στους δρόμους της Αθήνας αυτή την ώρα, θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή λόγω των σημερινών απεργιακών κινητοποιήσεων.
Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί από νωρίς σήμερα το πρωί στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής.
Οι οδηγοί που κινούνται στους δρόμους της Αθήνας αυτή την ώρα, θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή λόγω των σημερινών απεργιακών κινητοποιήσεων.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα καταγράφεται στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα, στην άνοδο από το ύψος της λεωφόρου Αθηνών έως και την Αττική Οδό και στο ρεύμα προς Πειραιά, από την Αττική Οδό έως και το ύψος της λεωφόρου Αθηνών.
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, μποτιλιαρισμένοι είναι εξής δρόμοι:
-Πέτρου Ράλλη, από Θηβών έως τη λωφόρο Κηφισού
-Μεσογείων, από Κατεχάκη έως το ύψος των Αμπελοκήπων
-Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Ηλιούπολη
-Λ.Κηφισίας, και στα δύο ρεύματα
-Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα
-Βασ. Κωνσταντίνου
-Καλλιρρόης
-Πανεπιστημίου
-Σταδίου
Σε λίγη ώρα από τώρα, τουλάχιστον στο κέντρο της Αθήνας, θα αρχίσουν να κλείνουν κεντρικοί δρόμοι λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων και των συλλαλητηρίων που έχουν προγραμματιστεί.
- Χιόνι και πάγος δημιουργούν προβλήματα στις συγκοινωνίες των ΗΠΑ – Στα λευκά η Νέα Υόρκη
- Μιανμάρ: Οι εκλογές διεξάγονται σε ένα κλίμα βίας και καταστολής λέει ο ΟΗΕ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»
- Οι ΗΠΑ ανησυχούν για το βεληνεκές κινεζικών βαλλιστικών πυραύλων εναντίον πλοίων – Φτάνουν στην Δυτική Ακτή
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας
