Από τις διακοπές στη Μύκονο στην Εθνική Ισπανίας ο Μέντες
Ο Μπράις Μέντες χρειάστηκε να διακόψει τις διακοπές του στη Μύκονο για να πάρει μέρος στις προπονήσεις της Εθνικής Ισπανίας εξαιτίας του Μπουσκέτς, ο οποίος είναι θετικός στον κοροναϊό.
Το κρούσμα κοροναϊού του Σέρχιο Μπουσκέτς, λίγες μέρες πριν τη σέντρα στο EURO 2020 δημιούργησε προβλήματα στην Εθνική Ισπανίας, καθώς η συμμετοχή του μέσου της Μπαρτσελόνα θεωρείται αμφίβολη και γι’ αυτόν τον λόγο ο Λουίς Ενρίκε φροντίζει να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της «Φούριας Ρόχας» κάλεσε τον Μπράις Μέντες της Θέλτα να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας, σε περίπτωση που χρειαστεί να αντικαταστήσει τον Μπουσκέτς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ισπανός μέσος δεν βρισκόταν στην πατρίδα του, αλλά αναγκάστηκε να διακόψει τις διακοπές στην Μύκονο για να ενσωματωθεί το συντομότερο δυνατό στην αποστολή της Ισπανίας.
Ο Λουίς Ενρίκε είναι διατεθειμένος να περιμένει τον Σέρχιο Μπούσκετς μέχρι τελευταία στιγμή με τον Μέντες, όπως και άλλους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λίστα του Ισπανού τεχνικού (Μορένο, Φορνάλς, Σολέρ), να παραμένουν σε επιφυλακή έως τις 13 Ιουνίου, όταν και θα πρέπει να δηλωθεί το τελικό ρόστερ της ομάδας.
- Χαμηλό βαθμό στο Ταμείο Ανάκαμψης παίρνει η Ελλάδα – Τα σημεία που υστερεί
- Υπαναχώρηση Δένδια: «Το Διεθνές Δίκαιο είναι διαχρονικά κύριο συστατικό της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής»
- Το νομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις και οι σφοδρές αντιδράσεις των Υπαξιωματικών
- Κόρινθος: Βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο με τους δύο νεκρούς
- Πτώση τμήματος της περίφραξης στο γήπεδο ποδοσφαίρου του «Πάρκου Λαού» στη Χαλκίδα
- Πικρή γεύση για τη Nestlé από την ανάκληση βρεφικού γάλακτος – Έως και 1,2 δισ. ελβετικά φράγκα ζημιά





