Μαύρη Θάλασσα: Εύρεση κοιτασμάτων φυσικού αερίου αναμένεται να ανακοινώσει ο Ερντογάν
Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Γενί Σαφάκ ο Ταγίπ Ερντογάν πρόκειται να κάνει την μεγάλη έκπληξη ανακοινώνοντας την εύρεση νέου μεγάλου κοιτάσματος.
Μετά την εύρεση κοιτάσματος 320 δισ. κυβικών μέτρων φυσικού αερίου στη θαλάσσια περιοχή «Δούναβης-1» από το γεωτρύπανο Φατίχ τον Αύγουστο του 2020, την ανακάλυψη νέου, μεγάλου θαλάσσιου κοιτάσματος φυσικού αερίου στη Μαύρη Θάλασσα αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Γενί Σαφάκ.
Όπως μετέδωσε και ο ΣΚΑΪ, ο Τούρκος Πρόεδρος αναμένεται να κάνει τις ανακοινώσεις το μεσημέρι, σε τηλεδιάσκεψη που θα έχει με τους αξιωματικούς που συμμετέχουν στην άσκηση «Θαλασσόλυκος».
Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Γενί Σαφάκ ο Τούρκος Πρόεδρος πρόκειται να κάνει την μεγάλη έκπληξη ανακοινώνοντας την εύρεση νέου μεγάλου κοιτάσματος.
Η Τουρκία φαίνεται πως την δεδομένη στιγμή έχει «στρέψει το βλέμμα της» στην Μαύρη Θάλασσα με το ζήτημα της ενεργειακής ανεξαρτησίας της χώρας να απασχολεί σημαντικά την τουρκική κοινωνία.
- Ηράκλειο: Αγωνία για τον 33χρονο γιατρό που αγνοείται από τις 7 Δεκεμβρίου – Εκδόθηκε Silver Alert
- ΠΑΣΟΚ: Ποιον κρατά ο φερόμενος εγκέφαλος του κυκλώματος, Μύρωνας Χιλετζάκης, και δεν τον διαγράφει η ΝΔ;
- Τελικά τι είναι εθνική επιτυχία;
- Τι θα ζητήσουν οι Μπακς για την ανταλλαγή του Αντετοκούνμπο
- ΟΑΣΑ: Στάση εργασίας των λεωφορείων την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου
- Οι Ταλιμπάν έβαλαν στο μάτι τέσσερις άνδρες που ντύθηκαν αλά Peaky Blinders – Απολογήθηκαν στην «αστυνομία ηθών»






