Δέσποινα Βανδή: Ποζάρει με μπικίνι χωρίς ίχνος ρετούς
Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με μαγιό για φέτος, ενθουσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους και τους θαυμαστές της
Το καλοκαίρι βρίσκεται επισήμως εδώ και η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με μαγιό για φέτος, ενθουσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους και τους θαυμαστές της.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που βρίσκεται στα γυρίσματα της εκπομπής της στο Mega, «My Greece», με καλεσμένη την Έρρικα Πρεζεράκου, πόζαρε με μπλε μπικίνι και μαύρα μεγάλα γυαλιά ηλίου πάνω σε σκάφος.
Χαμογελαστή και ευδιάθετη, ανέβασε το στιγμιότυπο χωρίς ίχνος ρετούς στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram και «έκοψε» την ανάσα στους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές.
Άλλωστε, είναι αδιαμφισβήτητο, πως η Δέσποινα στα 52 της χρόνια, είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές και γοητευτικές παρουσίες της ελληνικής showbiz.
Η γυμναστική αποτελεί, εξάλλου, καθημερινότητα για την αγαπημένη καλλιτέχνιδα, που έχει προτρέψει ουκ ολίγες φορές τα νέα κορίτσια να τη βάλουν στη ζωή τους.
Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ του Σαββάτου, 5/6, η Δέσποινα Βανδή θα εμφανιστεί στο τελευταίο «Σπίτι με το Mega» στην καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού.
- Αναγέννηση του Κάτω Μιξορρούματος: Όταν ζωντανεύουν τα χωριά, δυναμώνει η χώρα
- Δεν θα μας σώσουν οι αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι
- Τηλεφώνημα για βόμβα στο δικαστικό μέγαρο Πάτρας – Έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ.
- Live η κλήρωση για τους «16» του Champions League
- «Δεν περίμενα πότε να τραυματίσω άνθρωπο» – Τι είπε στην απολογία του ο 46χρονος που πυροβόλησε τα παιδιά στο Αίγιο
- Ισραήλ: «Εάν θέλετε να φύγετε, πρέπει να φύγετε σήμερα» – Η οδηγία της πρεσβείας των ΗΠΑ στους υπαλλήλους της


