
Αργύρης Πανταζάρας: «Δεν μπορείς να γίνεις καλύτερος ερμηνευτής αν δεν έχεις την προσωπική σου διαδρομή»
Ο ηθοποιός μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την ταινία «Digger», στην οποία πρωταγωνιστεί.
Καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη!» ήταν σήμερα ο Αργύρης Παντζάρας. Ο ηθοποιός μίλησε για την ταινία «Digger» που πρωταγωνιστεί αλλά και για το πώς προσεγγίζει τους ρόλους. «Ότι κάνουμε εδώ μπορούμε να το ταξιδέψουμε πιο εύκολα. Πρέπει να έχουμε όχημα τον δικό μας πολιτισμό, τη δική μας σημαία. Από εδώ ξεκινάμε και εδώ καταλήγουμε. Η ταινία αυτή επικοινώνησε τις δικές μας μελωδίες και το δικό μας χιούμορ στο εξωτερικό» σχολίασε.
Σύμφωνα με τον Αργύρη, η ταινία πραγματεύεται την σχέση πατέρα – γιου. «Είναι μια πολύ ευαίσθητη αντρική υπόθεση. Έχει χιούμορ, δάκρυ» σημείωσε. «Καινούργια διαδρομή η ταινία για μένα. Άλλο θέατρο άλλο το σινεμά. Εκεί, για κάτι άγνωστο, προετοιμάστηκα ακόμα καλύτερα. Παράτησα το θέατρο, άλλαξα σώμα, άλλαξα κούρεμα. Πήρα δύο μηχανές, έμαθα να οδηγάω στο χώμα και στην πόλη. Δεν είχα μηχανή. Γνώρισα πρωταθλητές. Πήγα στο εξωτερικό, έκανε σεμινάρια. Ήταν μια μεγάλη διαδρομή. Είχε μεγάλη προετοιμασία. Αλλά έλειπε η πραγματική διαδρομή προς τον δικό μου πατέρα, προς τις δικές μου ρίζες. Δεν μπορείς να γίνεις καλύτερος ηθοποιός, καλύτερος ερμηνευτής αν δεν έχεις την προσωπική σου διαδρομή. Το να προσεγγίζεις έναν άνθρωπο και να του λες δεν μου χρωστάς και σε αγαπώ έτσι όπως είσαι είναι η διαδρομή» τόνισε.
Όπως εξήγησε ο αγαπημένος ηθοποιός, για να μπει κάποιος σε ένα ρόλο πρέπει «να καίει τα κύτταρα και τους μύες. Για αυτό χρειάζεται αποθεραπεία. Πρέπει να αδειάζεις για να ξανά γεμίσεις και να ξανά δώσεις. Αλλά ξεχνάμε ότι για να έρθει ο καρπός πρέπει να έρθει και η αγρανάπαυση».
Για το #Metoo δήλωσε ότι δεν έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση ή κακή συμπεριφορά στο θέατρο. «Δεν μου έχει τύχει. Όλα αυτά, με έκαναν να μη θέλω να κάνω θέατρο. Γιατί πρεσβεύεις και εσύ ένα τέτοιο στοιχείο. Είμαστε σε μια όμορφη εποχή που αλλάζει συνειδητά το πράγμα. Παίρνουμε τα μέτρα μας και ξεχωρίζουν κάποια πράγματα. Ας επενδύσουμε στο φως και στην υγεία. Να τεθεί στο τραπέζι ότι καλλιτέχνης δεν γίνεσαι επειδή είσαι παράξενος. Αν κάποιος αγαπά τον άνθρωπο δεν θα είχε ποτέ τέτοιες συμπεριφορές» ξεκαθάρισε.
Τέλος, αποκάλυψε ότι τον τελευταίο έναν χρόνο κάνει ψυχανάλυση. «Είναι σαν να σπουδάζεις» είπε. «Ως ενήλικας μπορείς να τα έχεις βρεις με τον εαυτό σου, όμως το παιδί – εαυτός σου να είναι ακόμα θυμωμένος ή κάτι να μην έχει λύσει».
Σημειώνεται ότι η ταινία «Digger»θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 16 Ιουνίου και έχει 14 υποψηφιότητες στα εγχώρια βραβεία κινηματογράφου.
- Τραμπ: Είτε το Ιράν θα μας δώσει το εμπλουτισμένο ουράνιο, είτε θα καταστραφεί σε συντονισμό με την Τεχεράνη
- Η αύξηση της θερμοκρασίας στον Ειρηνικό τροφοδοτεί τους φόβους για πολύ ισχυρό «σούπερ Ελ Νίνιο»
- Έμπολα: Η επιδημία «θα χειροτερέψει» προτού η κατάσταση «καλυτερέψει» λέει ο ΠΟΥ
- Πολύ ισχυρός σεισμός 6,9 βαθμών στη Χιλή [βίντεο]
- CENTCOM: Οι ΗΠΑ επιβεβαιώνουν πως χτύπησαν το Ιράν σε ξηρά και θάλασσα «σε αυτοάμυνα»
- Ισραηλινοί βομβαρδισμοί στο νότιο και στο ανατολικό τμήμα του Λιβάνου



