Ζάκυνθος: Βρέθηκαν ναρκωτικά, όπλα και σφαίρες σε σπίτι 60χρονου
Σε βάρος του 60χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή
Στη σύλληψη ενός 60χρονου προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές Ζακύνθου, καθώς, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, στην πόλη της Ζακύνθου, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 479,4 γραμμαρίων, συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 523 γραμμάριων, καθώς επίσης δύο περίστροφα διαμετρήματος 357 MAGNUM, ένα πιστόλι διαμετρήματος 7,65mm και επτά σφαίρες διαμετρήματος 357 MAGNUM, είκοσι τέσσερις σφαίρες διαμετρήματος 38 SPECIAL, είκοσι πέντε σφαίρες διαμετρήματος 9mm και μία διαμετρήματος 380 ΑUTO.
Σε βάρος του 60χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και ένας ημεδαπός, ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με χρήση πυροβόλου όπλου.
- Η Κέιτι Πέρι στο διάστημα, τα Labubu εκατομμυριούχοι – Οι στιγμές της ποπ κουλτούρας που τρέλαναν το διαδίκτυο το 2025
- «Ο Κουλιεράκης εντυπωσιάζει τη Μπαρτσελόνα»
- Germany Warns Citizens Traveling to Turkey Over Security Risks
- Συνεχίζεται το θρίλερ στις Σέρρες: Δεν ανήκει στον αγνοούμενο πυροσβέστη το αυτοκίνητο που εντοπίστηκε
- Backhanded Awards: Το Politico βραβεύει τις 5 πιο αμήχανες πολιτικές στιγμές του 2025
- Καιρός: Έρχονται χιόνια στην Πάρνηθα – Τα δύο σενάρια για την Πρωτοχρονιά
