Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Μυρσίνη διψά για εκδίκηση – Τι θα δούμε στην 3η σεζόν
Κι ενώ όλοι περιμένουν το φινάλε του δεύτερου κύκλου, το πρώτο spoiler για τον τρίτο κύκλο είναι γεγονός.
Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες είναι καταιγιστικές, με τη δημοφιλή δραματική σειρά να ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν την ερχόμενη Πέμπτη 3 Ιουνίου.
Κι ενώ όλοι περιμένουν το μεγάλο φινάλε του δεύτερου κύκλου, το πρώτο spoiler για τον τρίτο κύκλο είναι γεγονός.
Όπως αποκάλυψε στο Πρωινό τη Δευτέρα ο Αλέξης Μίχας, την επόμενη σεζόν οι Άγριες Μέλισσες θα έχουν τεράστιες αλλαγές, καθώς τα γεγονότα θα διαδραματίζονται στο Διαφάνι, τη Λάρισα, αλλά και την Λέρο.
«Στο Διαφάνι αλλάζουν όλα. Κάποιοι ήρωες δεν μπορούν να μείνουν πλέον στο Διαφάνι και θα μετακομίσουν στην Λάρισα. Η πρωτεύουσα της Θεσσαλίας θα είναι βασικός τόπος πλοκής στην τρίτη σεζόν. Ο Δούκας θα ταχτεί υπέρ του καθεστώτος των συνταγματαρχών, θα είναι φίλα προσκείμενος στη χούντα.
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:
- Η ζωή της Κάρα Ντελεβίν άλλαξε ριζικά όταν αποφάσισε να σταματήσει το αλκοόλ – «Άξιζε κάθε δευτερόλεπτο»
- e-EΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποια επιδόματα και εφάπαξ καταβάλλονται ως 6 Μαρτίου
- Αμφίβολος για το δεύτερο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο ο Ρογκαβόπουλος
- ΑΑΔΕ: Μετάθεση προθεσμιών για Ενιαίες Αιτήσεις Ενισχύσεων 2024 και 2025
- Δίκτυο αποχέτευσης: Επιδότηση έως 1.300 ευρώ για σύνδεση
- Τέμπη: Αγρυπνία στις εστίες του ΑΠΘ για τα 57 θύματα της τραγωδίας

