Ολυμπιακός: «Ας ρίξουν μια ματιά στον Παγκόσμιο Κώδικα Αντιντόπινγκ και τους κανονισμούς της FIBA»
Η απάντηση του Ολυμπιακού στην Ολγα Χατζηνικολάου.
Στην επιστολή της Ολγας Χατζηνικολάου, στην οποία ανέφερε ότι η συμμετοχή της στους τελικούς της Α1 ήταν απολύτως νόμιμη, απάντησε ο Ολυμπιακός.
Οι Πειραιώτες τονίζουν ότι θα προασπιστούν «με κάθε νόμιμο μέσο όχι μόνο τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα του αλλά και την πιστή εφαρμογή του διεθνούς δικαίου και των διεθνών κανόνων», ενώ επισημαίνουν ότι «καλό θα είναι κάποιοι και κάποιες να ρίξουν έστω και μια ματιά στον Παγκόσμιο Κώδικα Αντιντόπινγκ και τους κανονισμούς της FIBA».
Αναλυτικά η απάντηση των Ερυθρόλευκων στην Ολγα Χατζηνικολάου:
«Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος έναντι των εκατομμυρίων φιλάθλων και της ιστορίας του να προασπίσει με κάθε νόμιμο μέσο όχι μόνο τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα του αλλά και την πιστή εφαρμογή του διεθνούς δικαίου και των διεθνών κανόνων!
Καλό θα είναι κάποιοι και κάποιες να ρίξουν έστω και μια ματιά στον Παγκόσμιο Κώδικα Αντιντόπινγκ και τους κανονισμούς της FIBA αντί να απεργάζονται νυχθημερόν το ξεχείλωμα και την κοπτοραπτική των παραπάνω κανόνων ώστε να τους βολέψει το φόρεμα», ανέφεραν οι Πειραιώτες.
Πηγή: to10.gr
- Ο Πορζίνγκις το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη και η… Αθήνα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (11/1): Πού θα δείτε το Άρης – ΑΕΚ, το ματς του Παναθηναϊκού και τον τελικό Μπαρτσελόνα – Ρεάλ
- Ακλόνητοι στα μπλόκα οι αγρότες ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Κόκκινη γραμμή η επιβίωσή μας»
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από τις 12 έως τις 16 Ιανουαρίου
- Ιράν: Αναφορές για 116 νεκρούς – Τεχεράνη: «Θα πλήξουμε Ισραήλ, αμερικάνικες βάσεις αν οι ΗΠΑ παρέμβουν»
- Φωτιά σε διαμέρισμα στην Πατησίων – Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα

