Μελίνα Ασλανίδου: Η συμμετοχή στο «Σπίτι με το MEGA» και τα σχέδια για το μέλλον
Τι είπε η τραγουδίστρια για τις νέες της συνεργασίες.
Για την αποψινή της συμμετοχή στο «Σπίτι με το MEGA» αλλά και τις προσεχείς της συνεργασίες μίλησε σήμερα αποκλειστικά στο «ΜEGA STAR» η Μελίνα Ασλανίδου. Η τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά για το αποψινό παραδοσιακό αφιέρωμα στην ελληνική μουσική, με βάση τα ποντιακά τραγούδια: «Είναι χαρά μεγάλη για εμένα και τιμή. Ευγνώμων που είμαι σε τέτοια στιγμή. Εμείς που είμαστε από τον Πόντο οφείλουμε να τιμούμε τη ρίζα μας».
Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στη συνεργασία της με την Γλυκερία στο τραγούδι «Φτάνει και περισσεύει» αλλά και στην συνεργασία της με τον Γιώργο Θεοφάνους, όπου αποκάλυψε ότι μπορούν να βγάλουν άλμπουμ. Στη συνέχεια, τόνισε ότι στις 21 Ιουνίου ξεκινά συναυλίες με τον Στέλιο Ρόκκο.
Για την καραντίνα, είπε, ότι ξεκουράστηκε, συμπληρώνοντας ωστόσο πόσο δύσκολο είναι για έναν εργασιομανή να μην έχει τι να κάνει. Τέλος, παραδέχθηκε ότι το πρώτο πράγμα που έκανε μετά το άνοιγμα των δραστηριοτήτων ήταν να πάει για καφέ σε καφετέρια.
Δείτε παρακάτω όσα είπε:
- Παναθηναϊκός: Χάνει και το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Ναν
- Αστρονομική αποζημίωση πολλών δισ. δολαρίων ζητεί ο Έλον Μασκ από OpenAI και Microsoft
- Χαμενεΐ: Εγκληματίας ο Τραμπ – Δεν θα σύρουμε τη χώρα σε πόλεμο
- Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθλητικός
- Μέλπω Ζαρόκωστα: Δωρεά στο ΤΑΣΕΗ αντί στεφάνων – Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
- Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι

