Τουρκία: Νέα πρόκληση Ακάρ – Έλληνες πολιτικοί προβοκάρουν με δηλώσεις για Γενοκτονία Ποντίων
Νέος γύρος προκλητικών δηλώσεων από την Άγκυρα με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, να αναφέρει πως Ελληνες πολιτικοί και στρατιωτικοί κάνουν προβοκάτσιες, προκειμένου να ναυαγήσουν οι προσπάθειες συνομιλιών Ελλάδας- Τουρκίας
Νέος γύρος προκλητικών δηλώσεων από την Άγκυρα με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, να αναφέρει πως Ελληνες πολιτικοί και στρατιωτικοί κάνουν προβοκάτσιες, προκειμένου να ναυαγήσουν οι προσπάθειες συνομιλιών Ελλάδας- Τουρκίας.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο Ακάρ προέβη σε νέες προκλητικές δηλώσεις, «με αιχμή» την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.
Παρά το γεγονός ότι ο Τούρκος υπουργός υποστήριζε, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ότι θα γίνονταν συναντήσεις με στόχο την οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης Ελλάδας- Τουρκίας, μέσω τηλεδιάσκεψης την ερχόμενη εβδομάδα και αργότερα στην Άγκυρα, εν συνεχεία κατηγόρησε Έλληνες πολιτικούς και στρατιωτικούς ότι κάνουν προβοκάτσιες, προκειμένου να τορπιλίσουν όλες τις συνομιλίες που ετοιμάζονται ή ήδη γίνονται, αλλά ακόμη και τις διερευνητικές επαφές.
Τα στελέχη της τουρκικής κυβέρνησης συνεχίζουν να δυναμιτίζουν το κλίμα μεταξύ της χώρας μας και της γείτονος, με κάθε ευκαιρία.
- Το Παρίσι θέλει να «εξορίσει» τα SUV και τα μεγάλα αυτοκίνητα
- Tι δώρα στέλνουν οι οικονομικοί σύμβουλοι στους πελάτες τους όταν αυτοί έχουν τα πάντα;
- Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα 0-2: Ιστορικό «διπλό» για την ομάδα του Βίγκο
- Γκολ και highlights από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (vids)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]
- Νάπολι – Γιουβέντους 2-1: Ο Χόιλουντ έστειλε τους «παρτενοπέι» στην κορυφή


