Κριθαρότο με πεσκανδρίτσα από τον Απόστολο Ρουβά
Ο σεφ του Πάμε Δανάη μάς έφερε άρωμα θάλασσας και δεν θέλουμε πολύ για να αρχίσουμε να "ταξιδεύουμε"
Ο Απόστολος Ρουβάς ετοίμασε σήμερα για τους τηλεθεατές του «Πάμε Δανάη!» ένα πιάτο με άρωμα καλοκαιριού! Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε κριθαρότο με πεσκανδρίτσα, φέρνοντας τη θάλασσα στο πιάτο σας!
Θα χρειαστείτε:
1.5 κιλό πεσκανδρίτσα
500 γρ. κριθαράκι χονδρό
10-15 φρέσκα μύδια
60 ml ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
100 ml λευκό κρασί
Λίγο σχοινόπρασο ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
Αλάτι και πιπέρι
Δείτε πώς εκτελεί την συνταγή ο σεφ του Πάμε Δανάη και αντιγράψτε τον για ένα πεντανόστιμο πιάτο με άρωμα θάλασσας και καλοκαιριού:
- Πώς μπορείτε να μειώσετε τη σπατάλη τροφίμων – Τι πρέπει να κάνετε
- Τι λέει ο γιατρός που παρακολουθούσε το παιδί που γεννήθηκε από το σπέρμα του Δανού δότη και πέθανε από καρκίνο
- Γερμανία: Στέλνει στρατιώτες στην Πολωνία, για να ενισχύσει τα ανατολικά σύνορα του ΝΑΤΟ
- LIVE: Κηφισιά – Αστέρας
- Η UEFA επιβεβαίωσε το χαμηλό επίπεδο των Ελλήνων διαιτητών
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Οσασούνα