Για την τρομακτική της εμπειρία με τον 22χρονο επιδειξία της Νέα Σμύρνης μίλησε η Τόνια Σρόιτερ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στον Στρατή Λημνιό.

Η ίδια καταγγέλλει πως ξαφνικά είδε στην πόρτα του σπιτιού της, τον 22χρονο να αυτοϊκανοποιείται.

«Δεν ήταν φυσιολογικός. Μου έκανε εντύπωση το ανέκφραστο, παγωμένο βλέμμα του. Χτύπησε το κουδούνι και περίμενε να κάνει αυτήν την πράξη» είπε χαρακτηριστικά.

Μετά το σοκ που υπέστη η κα Σρόιτερ ενημέρωσε την οικογένεια και τους γείτονες της ενώ όταν το κυκλοφόρησε το γνωστό βίντεο από τη Νέα Σμύρνη η ίδια αναγνώρισε τον δράστη.

Στο μεταξύ νέα δεδομένα έχουν προστεθεί στην πολύκροτη υπόθεση του 22χρονου επιδειξία της Νέας Σμύρνης μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του μια νεαρή γυναίκα για απόπειρα βιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα περιγράφει στη μήνυσή που είχε καταθέσει κατά αγνώστων από τις 6 Αυγούστου στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν άγνωστος άντρας της επιτέθηκε προσπαθώντας να τη βιάσει πέρυσι το καλοκαίρι στον Νέο Κόσμο.

Το περιστατικό είχε καταγραφεί και σε βίντεο, το οποίο βρίσκεται στη διάθεση της αστυνομίας. Η 22χρονη κοπέλα έδωσε μάχη με τον βιαστή της ο οποίος επιχείρησε να της βγάλει τα ρούχα, στην είσοδο του σπιτιού της, ωστόσο εκείνη κατάφερε να του αφαιρέσει τη μάσκα και να δει το πρόσωπό του, το οποίο έχει καταγραφεί και στο σχετικό βίντεο το οποίο παρέδωσε στις δικαστικές αρχές μέσω του δικηγόρου της.