Ελεύθερος συνεχίζει να βρίσκεται ο 22χρονος, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς η δίκη του πήρε και δεύτερη αναβολή λόγω των μέτρων κατά του κοροναϊού.

Ο δικηγόρος του 22χρονου κατηγορούμενου, Γιώργος Μυταλούλης, τοποθετήθηκε σήμερα για πρώτη φορά μεταφέροντας τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου.

Αν και τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και το βίντεο που κυκλοφόρησε από το θύμα δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας, ο δικηγόρος του 22χρονου επιχειρείτε να κάνει το θύμα… θύτη, καθώς ισχυρίζεται πως το βίντεο δεν θα έπρεπε να είχε δημοσιοποιηθεί αλλά να παραδοθεί κατευθείαν στις Αρχές.

«Μέχρι στιγμής, δεν εκφράσαμε κάποια γνώμη γιατί περιμέναμε να δούμε τι γίνεται. Ξεκίνησε ένας απαράδεκτος πόλεμος ανεξέλεγκτων δηλώσεων, γίνονταν ακόμα και περιγραφές επί νομικών ζητημάτων από τις παθούσες. Στο βίντεο που βλέπει κάποιος που βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας, βλέπει να έχουν καλυφθεί τα γεννητικά του όργανα, επίτηδες για να μην φαίνονται. Κάνει λοιπόν τον συνειρμό αυτός που βλέπει το βίντεο ότι εκεί εκτίθενται πλήρως τα γεννητικά όργανα» δήλωσε ο δικηγόρος, μιλώντας στον Alpha.

Χαρακτήρισε δε το βίντεο «παράνομο» αμφισβητώντας μάλιστα πως ο 22χρονος είχε εκτεθειμένο το αντρικό του όργανο.

«Κανένας δεν ασχολήθηκε πλήρως με αυτό το βίντεο, που είναι παράνομο αποδεικτικό μέσο γιατί πρόκειται για πλημμέλημα, και δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί. Έπρεπε η συγκεκριμένη παθούσα να το δώσει στην αστυνομία και η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Εάν δείτε το βίντεο προσεκτικά, εμένα δεν μου μοιάζει κάτι από αυτό που καταμαρτυρείται, γιατί η βερμούδα είναι μέχρι πάνω. Μου φαίνεται πολύ περίεργο» πρόσθεσε.

«Όταν στρίβει μάλιστα για να φύγει ο 22χρονος, αν κάνετε μία ανάλυση, ότι ο αντίχειρας του αριστερού χεριού, φαίνεται σαν να είναι το μόριο. Η παθούσα πιστεύει ότι είδε τα γεννητικά του όργανα από το βίντεο. Δεν της τα έδειξε ποτέ ζωντανά τα γεννητικά του όργανα. Εγώ βλέποντας αυτό το βίντεο, δεν βλέπω αντρικό μόριο», σημείωσε ο ίδιος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο