Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επιδειξίας Νέας Σμύρνης: Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον 22χρονο - Η συγκλονιστική μαρτυρία για την απόπειρα βιασμού

Επιδειξίας Νέας Σμύρνης: Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον 22χρονο – Η συγκλονιστική μαρτυρία για την απόπειρα βιασμού

Πρόκειται για μήνυση που κατέθεσε εναντίον του μια νεαρή γυναίκα για από τη μήνυση για απόπειρα βιασμού που κατέθεσε νεαρή κοπέλα πέρσι τον Αύγουστο και το σχετικό βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές

Νέα δεδομένα έρχονται να προστεθούν στην πολύκροτη υπόθεση του 22χρονου επιδειξία της Νέας Σμύρνης μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του μια νεαρή γυναίκα για από τη μήνυση για απόπειρα βιασμού που κατέθεσε νεαρή κοπέλα πέρσι τον Αύγουστο και το σχετικό βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα περιγράφει στη μήνυσή που είχε καταθέσει κατά αγνώστων από τις 6 Αυγούστου στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν άγνωστος άντρας της επιτέθηκε προσπαθώντας να τη βιάσει πέρυσι το καλοκαίρι στον Νέο Κόσμο.

Το περιστατικό είχε καταγραφεί και σε βίντεο, το οποίο βρίσκεται στη διάθεση της αστυνομίας. Η 22χρονη κοπέλα έδωσε μάχη με τον βιαστή της ο οποίος επιχείρησε να της βγάλει τα ρούχα, στην είσοδο του σπιτιού της, ωστόσο εκείνη κατάφερε να του αφαιρέσει τη μάσκα και να δει το πρόσωπό του, το οποίο έχει καταγραφεί και στο σχετικό βίντεο το οποίο παρέδωσε στις δικαστικές αρχές μέσω του δικηγόρου της.

Τι δείχνει το βίντεο

Σύμφωνα με τον Alpha, στο βίντεο καταγράφεται η επίθεση που έγινε στις 6 Αυγούστου 2020. Η κοπέλα μετά την επίθεση, πήρε τα πλάνα από το κύκλωμα παρακολούθησης της πολυκατοικίας.

Η ίδια υποστηρίζει ότι ο άνθρωπος που της επιτέθηκε, την έπιασε από το λαιμό και την κόλλησε στον τοίχο. Εκείνη στην προσπάθειά της να αντιδράσει, του τράβηξε τη μάσκα του. Τότε, για καλή της τύχη, εκείνος τρόμαξε και έφυγε.

Όλο αυτό το περιστατικό φαίνεται ότι είναι αποτυπωμένο στο βίντεο το οποίο είναι στα χέρια των δικαστικών αρχών.

Σύμφωνα με τον Alpha, η ασφάλεια ζήτησε να δοθεί στη δημοσιότητα φωτογραφία του 22χρονου και όπως όλα δείχνουν, είναι ένα αίτημα που θα γίνει αποδεκτό. Κι αυτό γιατί, θεωρούν ότι ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλα περιστατικά που δεν έχουν καταγγελθεί.

Θα δικαστεί την Παρασκευή

Για την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του 22χρονου που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή. Ο κατηγορούμενος, που αφέθηκε ελευθερος, ζήτησε αναβολή προκειμένου να προσέλθουν να καταθέσουν μάρτυρες και οι παθούσες.

«Το δικαστήριο έκανε δεκτό σήμερα το αίτημα της υπεράσπισης για αναβολή προκειμένου να συγκεντρωθούν και όλα τα στοιχεία για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη» ανέφερε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου Γιώργος Μυταλούλης.

Ποιες υποθέσεις τον βαρύνουν

Συνολικά οκτώ είναι οι μαρτυρίες εναντίον του από γυναίκες που έχουν καταγγείλει σεξουαλική παρενόχληση, ωστόσο από τη δικαιοσύνη ελέγχεται για τέσσερις από αυτές.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 25 Μαρτίου 2020, ενώ η αστυνομία είχε ανοικτή δικογραφία από τον Δεκέμβριο του 2020 για επιθέσεις που είχαν δεχτεί δυο ακόμη κοπέλες μέσα στην πολυκατοικία τους, ενώ η μια από αυτές κατήγγειλε ότι ο 22χρονος της επιτέθηκε μέσα στο ασανσέρ.

Μάλιστα, ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, ζήτησε να εξαχθούν ξεχωριστά αντίγραφα για δυο περιπτώσεις για τις οποίες θα πραγματοποιηθεί ξεχωριστή έρευνα καθώς βάσει των μαρτυρικών καταθέσεων ο φοιτητής που μετατράπηκε σε εφιάλτη για γυναίκες στη Νέα Σμύρνη, ενδέχεται να τέλεσε – δύο φορές μάλιστα – και το κακούργημα της απόπειρας βιασμού.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024