
Ναταλία Δραγούμη: Η εξομολόγηση για την παρενόχληση στα 12 – «Με ενοχλεί που δεν αντέδρασα»
«Με ενοχλεί που ήμουν ευγενής και δεν αντέδρασα μαζί του, όπως έπρεπε» είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός που ήταν καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού.
Η Ναταλία Δραγούμη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την παρενόχληση που δέχθηκε όταν ήταν μόνο 12 ετών.
«Ήταν φίλος της οικογένειας, που με πρόσεχε. Γάλλος. Με έβαζε πάνω στο ποδήλατο κι ήταν απόλυτης εμπιστοσύνης.
Με ενοχλεί που εκείνη την ώρα ήμουν ευγενής, δεν αντέδρασα, όπως έπρεπε. Λες πόσο πια να είμαστε και να μην αντιδράσουμε. Κανονικά έπρεπε να τρέξω, να τον βρίσω, δεν ξέρω.» εξομολογήθηκε η δημοφιλής ηθοποιός.
«Το είπα στις αδερφές μου κι αυτός ο άνθρωπος έφυγε κι από το νησί. Έπειτα μάθαμε ότι έκανε πράγματα και σε άλλες γνωστές κυρίες. Τώρα νομίζω έχει φύγει κι από την ζωή.
Άσχετα από αυτό το γεγονός σκέφτεσαι ότι εκείνη η σχέση η πρώτη που είχα πόσο άσχημα μου φέρθηκε; Μιλήσεις, δεν μιλήσεις αρχίζεις κι επαναπροσδιορίζεις τις σχέσεις σου και βάζεις τα όρια σου. Κάποιες ιστορίες που άκουσα μου θύμισαν την συμπεριφορά της πρώτης μου σχέσης που το ανεχόμουν κι ήμουν μικρή.» συμπλήρωσε η ίδια.
https://www.youtube.com/watch?v=R3BAfDTslRI&ab_channel=Zappitshow
- Τζέσικα Άλμπα: Συγκινημένη στην αποφοίτηση της κόρης της – Οι φωτογραφίες από την τελετή
- Φορολογικές δηλώσεις: Τα SOS για αναδρομικά σε μισθούς και συντάξεις
- Τελικός Champions League: Όλοι δείχνουν Παρί, ο Τζόλης στηρίζει Άρσεναλ
- Φωτιά στον Λυκαβηττό – Διακοπή της κυκλοφορίας
- Στεγαστική κρίση: Γιατί αυξάνονται οι τιμές και τι κάνει η ΕΕ για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα;
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Απολογούνται σήμερα οι υπόλοιποι 10 κατηγορούμενοι για τις παράνομες επιδοτήσεις στην Κρήτη




