Μαρίνα Πατούλη: Το μπικίνι της είχε την πούλια με τον… αυγερινό
Τον ηλιόλουστο καιρό και τις υψηλές θερμοκρασίες των ημερών θέλησε να εκμεταλλευτεί η Μαρίνα Πατούλη.
Την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό για φέτος δημοσίευσε η Μαρίνα Πατούλη.
Αφού η ίδια συνήλθε από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της με τον κοροναϊό, πλέον τίποτα δεν την εμποδίζει από το να χαρεί τον ήλιο και να κάνει όλα όσα την ευχαριστούν.
Έτσι, έβαλε το μαγιό της και αντί για κάποια παραλία, προτίμησε τη βεράντα του σπιτιού της προκειμένου να κάνει ηλιοθεραπεία.
Βάζοντας το αγαπημένο της με χρυσές πούλιες τρίγωνο μπικίνι, δεν παρέλειψε να φορέσει και ένα μεγάλο stylish καπέλο.
Φυσικά δεν απογοήτευσε τους διαδικτυακούς της φίλους, αναρτώντας ένα στιγμιότυπο από την «εξόρμησή» της στα stories της στο Instagram.
- Ολυμπιακός: Θερμή υποδοχή στην αποστολή του στις Σέρρες (vid)
- Ιταλία: Ο υπουργός Άμυνας Γκουίντο Κροζέτο αποκλείστηκε στο Ντουμπάι
- Η Σίντι Κρόφορντ μοιράζεται το χειρόγραφο σημείωμα του Τζον Κένεντι Τζούνιορ για το εξώφυλλο της στο περιοδικό George
- Ιράν: Ποιους στρατιωτικούς διοικητές και συμβούλους ισχυρίζεται πως έχει σκοτώσει το Ισραήλ – Τι λέει ο Τραμπ
- H επόμενη μέρα μετά την επίθεση στο Ιράν – Πώς θα κινηθούν οι παγκόσμιες αγορές
- Ηχούν σειρήνες στο Τελ Αβίβ – Ιρανική επίθεση στην πρωτεύουσα του Ισραήλ

