Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Kλείδωσε για Ιούνιο το VW Polo GTI

Kλείδωσε για Ιούνιο το VW Polo GTI

Το ανανεωμένο γερμανικό supermini πρόκειται να αποκτήσει σύντομα την γνώριμη GTI έκδοσή του η οποία θα επωφεληθεί από σειρά βελτιώσεων και φυσικά από την απαιτούμενη ισχύ.

H γερμανική φίρμα δεν θα μπορούσε να παραλείψει να αξιώσει το ανανεωμένο Polo με μια σπορ έκδοση με τα διακριτικά GTI η οποία και, όπως μόλις ανακοίνωσε, θα αποκαλυφθεί τον Ιούνιο.

Παράλληλα με την σχετική ανακοίνωση, δημοσιοποίησε και το πρώτο σκίτσο της επίμαχης έκδοσης η οποία αναμενόμενα θα ακολουθήσει την αισθητική πεπατημένη των «απλών» εκδόσεων του γερμανικού supermini προσθέτοντας φυσικά επιπλέον δυναμισμό.

Αναλυτικότερα, το Polo GTI θα διαθέτει μια νέα όψη με φώτα LED που θα καταλαμβάνουν όλο το πλάτος όπως συμβαίνει και στην ανανεωμένη εκδοχή του, ανασχεδιασμένα κεντρικά φωτιστικά σώματα, μεγαλύτερα προφυλακτήρα ενώ σε αυτό το πρώτο δείγμα γραφής, διακρίνονται και οι νέου σχεδιασμού πεντάκτινες ζάντες.

Ανάλογες προδιαγράφονται οι αλλαγές και στο πίσω τμήμα όπoυ θα πάρουν θέση μεγαλύτερα φωτιστικά σώματα, εμπνευσμένα από το Golf Μκ8, ενώ σε ό,τι αφορά το εσωτερικό, δεδομένα θα πρέπει να θεωρούνται το σπορ τιμόνι, τα πεντάλ αλουμινίου, οι κόκκινες λεπτομέρειες αλλά και τα νέα χειριστήρια αφής για το σύστημα κλιματισμού που και στην περίπτωση του GTI θα αντικαταστήσουν τους φυσικούς διακόπτες.

Αναφορικά με το κρισιμότερο στοιχείο, τον κινητήρα, το ανανεωμένο Polo GTI θα αξιοποιήσει τον ίδιο δίλιτρο κινητήρα με την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή του με τη διαφορά ό,τι αναμένεται διαφορά σε ό,τι αφορά την ισχύ.

Ο κινητήρας θα συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή προαιρετικά με DSG επτά σχέσεων.

Η πρεμιέρα του αναμένεται να πραγματοποιηθεί «τιμητικά»τον καιρό που προ covid 19, διοργανωνόταν το φεστιβάλ του Worthersee το οποίο όμως και φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί για τους γνωστούς λόγους αποφυγής συνωστισμού.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024